Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Rozhodnutí Vokouna je třeba respektovat

Zatímco evropské hokejové soutěže již znají své vládce, za mořem se boje o slavný Stanley Cup teprve rozjíždějí. Kdo má největší šance na úspěch? A co z toho plyne pro český národní tým, který čekají od příštího pátku boje o světový titul?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sty21um

17. 4. 2009 0:04
Vokoun mel spatnou sezonu

Videl jsem skoro vsechny letosni zapasy Floridy a Vokounovi se bohuzel moc nedarilo. Dostal spoustu lacinych golu. Tak se moc nedivim, ze se mu na MS nechce, asi je s te sezony otraveny. Naopak Dvorak mel vybornou sezonu. Sice moc golu nedava, ale je hodne platny. Je to bojovnik, srdcar, rychly, vyborny na oslabeni. A Frolik se zlepsoval s kazdym zapasem.

0 0
možnosti

TonyV

17. 4. 2009 0:23
Re: Vokoun mel spatnou sezonu

Par blbych golu dostal, ale nebyl v NHL jediny... navic byl to on, kdo drzel Floridu, kdyz jim teklo do bot.. vychytal i nekolik nul, slo na nej nejvice strel ze vsech, byl druhy v procentualni uspesnosti.. rozhodne Floridu podrzel... Dvorak?! Nevim, nevim, nic moc .... bojovnik ano, ale nevim, hokejista by mel byt za zapas videt i jinak nez pri golu (ani tech moc nedal)... a ne slyset jeho jmeno jen pri predstavovani na zacatku... to Frolik - klobouk dolu, konecne zacina naplnovat svuj potencial..

0 0
možnosti

Pr(u)dič

16. 4. 2009 14:42
Ano !

Samozřejmě, že je jeho rozhodnutí nutno respektovat. A nejen jeho ! Jenom se mi zdá, že je těch omluv z reprezentace nějak moc. Dřív byla reprezentace pro dotyčného víceméně pocta. Ale já už jsem přece jen asi ze staré školy...

0 0
možnosti

TonyV

16. 4. 2009 15:56
Re: Ano !

To byla, ale pravda, ze zrovna Tomas toho pro repre udelal dost, da se to chapat..navic, pokud se neciti psychicky silnej - moc by tymu nepomohl, brankari jsou v tomhle hodne specificti... a prece jen, drive hlavne v Evrope tech zapasu neodehrali tolik. Je pravdou, ze u hokejistu je ten prumer zapasu na den velky, vetsi nez treba u fotbalistu...

0 0
možnosti