Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

TIME OUT LN: Takhle se chovají hvězdy? Nasri bude litovat

Sport

  6:00
PRAHA - V sestavě Manchesteru City platí za jednoho z nejšikovnějších hráčů, i proto s ním úřadující mistr uzavřel v červenci nový pětiletý kontrakt. Ovšem že by fotbalista Samir Nasri plnil roli shovívavého mladíka i v soukromém životě? Těžko.

Útočník Manchesteru City Samir Nasri foto: Reuters

Sedmadvacetiletý ofenzivní záložník na Euru před dvěma lety vulgárně urazil španělského novináře, v neděli zase sekl s reprezentační kariérou: „Dokud bude Deschamps trenérem, tak nemám šanci být v týmu,“ pravil. Tak takhle se chová fotbalová hvězda, slušelo by se s nadsázkou podotknout... 

V negativním světle se před MS představila i Nasriho přítelkyně, která přes sociální sítě vulgárně urazila francouzského kouče, jenž rodáka z Marseille vynechal v nominaci. 

Nasri se nyní chce soustředit výhradně na klubovou kariéru. Jen aby nelitoval. Francie na letošním šampionátu zaujala skvělými výkony, byť její putování skončilo už ve čtvrtfinále. 

Při další mezinárodní konfrontaci už může mužstvo klidně myslet na medaili. A Nasri bude zpytovat svědomí. I když – kdo by chtěl v týmu sebestřednou „hvězdu“...