Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Sport

SLÁVISTA: Sparťané, váš problém je mezi ušima. Přestaňte brečet a učte se od nás

Sparťan Hložek a slávista Holeš v pohárovém derby foto: MAFRA

Další triumf v lize a trvající nekonečný náskok. Zkušenosti z duelů v Evropě jsou holt vidět. A tyhle zkušenosti si už musí zbytek ligy brát ze zápasů s námi. Postupně si soupeře vychováme.
  15:09

Vždyť je pro další růst taky potřebujem. Ale nejdříve musí udělat krok mimo hřiště. Jejich hlavní zápas se totiž neodehrává na zeleném pažitu, ale mezi ušima. Jako u všech sportovců ve všech sportech.

SPARŤANKA: Byl by již čas, aby nám to naše sparťanství ráčilo konečně z úst vjeti do nohou a do těla

Před semifinále poháru mezi Slavií a Spartou jsem před zápasem měl trochu obavy. Ale po desíti minutách byly pryč. Rudí prostě nepřišli zvítězit. Ani o to bojovat. Přišli zkusit, jestli náhodou nevyhrají. A to je nejtěžší soupeř na domácích hřištích?

Samozřejmě že Slavia je oprávněně sebevědomá, ale to přece nemůžeme poslouchat od hráčů soupeřů. I silnější tým jde přece porazit. Ale musí se to zkusit.

Semifinále MOL Cupu Sparta - Slavia: Jan Kuchta (vpravo) střílí třetí gól...
Semifinále MOL Cupu Sparta - Slavia: Jan Kuchta ze Slavie (uprostřed) se raduje...

Jestli po zápase útočník soupeře skoro brečí, že z nich slávisti dělaj blbce a jak je to s nimi těžký, jsem si celkem jistý, že příště se to stane znova.

Přestaňte brečet a učte se od Slavie. Pak se může stát, že pověstný žák předčí učitele. Dělám si srandu, to zas ne.

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...