Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Sport

SLÁVISTA: Zápas jara II.Poslední? Pokud se vyvarujeme chyb v obraně, tak postoupíme

Utkání 23. kola první fotbalové ligy: FK Mladá Boleslav - Slavia Praha, 14. března 2021 v Mladé Boleslavi. Hráči Slavie se radují z třetího gólu. foto: ČTK

Praha - Krasojízda v lize pokračuje, dokonce bych řekl, že zrychluje. Niko Stanciu pochopil, že vlevo dole nenajde ani pověstný Peroutkův text, ani slabé místo brankářů, začal mířit doleva nahoru a gólů přibývá. Chápu, že se soupeři radši hází marod. Já jim za prostor soustředit se na Evropskou ligu děkuji.
  10:32

A chtěl bych poprosit, jestli by v uctivém útlumu ještě pár týdnů vydrželi. Čtvrteční zápas jara II v Glasgowě by při troše štěstí nemusel být poslední. Dobře půl zápasu jsme doma „Skoty“ přehrávali, a pokud se vyvarujeme nedodělávek v obraně, věřím, že postoupíme.

Utkání 23. kola první fotbalové ligy: FK Mladá Boleslav - Slavia Praha, 14....
Utkání 23. kola první fotbalové ligy: FK Mladá Boleslav - Slavia Praha, 14....

A místní uznalí „soupeři“ na tom nebudou škodní. Krom toho, že budeme ve vzájemných zápasech vyučovat fotbal v rychlosti (již v neděli s Boleslaví to byl do očí bijící rozdíl), budeme možná i trochu předstírat únavu. Navíc body do republikového koeficientu taky bodnou všem.

Nemluvě o tom, že v létě spolehlivě oslabíme prodejem pár současných hvězd. A pak pustíme chlup v lize – při nákupu budoucích.

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!