Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

SPARŤAN: Co je mnohem lepší než sex

Sport

  10:53
PRAHA - To si snad pánové Rosen a Doležal naplánovali v předtuše jasné domácí porážky v derby s Ivanem Haškem schválně. Umístit v lize derby těsně před další ze zbytečných reprezentačních srazů, během kterého "Spasitel" nezvládl ani složit tým, který by porazil Severní Irsko.

Radost sparťanů Hubníka (zády) a Hohenedera a smutek Vlčka ze Slavie. foto:  Tomáš Krist, Lidové noviny

V záplavě naprosto zbytečných článků, ve kterých pomatení žurnalisté dokonce vzývali San Marino k zázraku, tak nespravedlivě zapadla vynikající hra dua Řepka-Hubník, bezchybný Bony, parádní trestné kopy Kaloudy a další lahůdky v podání rudých v derby na trávníku Synot Tip Areny.

Slátanci, už navždy bude stát ve vašich kronikách a archivech, že jako první vás na novém stadionu porazila v lize AC Sparta Praha!!! Ale netruchlete, nemáte se za co stydět, podlehli jste SKUTEČNÝM mistrům. Sedět při zápase v první řadě, tři místa vedle lavičky slátanců jako jediný v rudém dresu, a po gólu a závěrečném hvizdu mezi skleslými zoufalci křičet a skákat tak, že se i náhradníci Slávyje nevraživě koukali, co se to děje, je vážně lepší než sex.

Sešívaní hadráři ovšem hned v příštím zápase naznačili, že je třeba s nimi nadále počítat. Vždyť v Poháru ČMFS dokázali vyřadit i ambiciózní třetiligové Karlovy Vary na penalty po remíze 1:1, když si Varáci museli vstřelit vyrovnávacího vlastence. To rudí vypráskali Náchodské a vzápětí z Budějek odvolali po masakru 5:0 kouče Tobiáše. Snad se dnes i jeho nástupce Šilhavý dočká při svém prvním ligovém mači na lávce Jihočechů podobné výslužky.

Autor (32) je namyšlený sparťan a vždy jím bude.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!