130 let
Olomouc-Sparta.

Olomouc-Sparta. | foto: ČTK

Názor

SPARŤAN: SuperTom si nasliní dva prsty po hudlerovsku

Sport
  •   9:00
PRAHA - Konečně máme za sebou přitroublé mezidobí, kdy všichni řešili, zda spasitel Ivan Hašek zvládne svoji misi. Co si budeme říkat: nezvládl. Zejména zbabělou taktikou na Slovensku zařídil ze dvou zápasů pouhé čtyři body.

 I kdyby se národní tým nakonec na druhé místo ve skupině dostal, nebude v baráži zřejmě mezi nasazenými, takže si zažijeme Belgii číslo dvě. Haška pak budou všichni velebit, že se nebál pokusit o zázrak. Nikdo už nepřipomene, že když byl celou veřejností vyzýván, ať se reprezentace ujme po výbuchu na mistrovství Evropy, byl schovaný v Al Ahlí a dělal, že se ho to vůbec netýká, čímž dal Petru Radovi čas všechno totálně zpackat.

Ale kašleme už na reprezentační tragédy a věnujme se podstatnějším věcem, tedy naší milované Spartě. V reprezentační pauze bylo kolem nejzásadnějšího klubu na světě ticho po pěšině. Tedy až na trapné bulvární zprávy o údajném vztahu Tomáše Řepky s nějakou silikonovou modelínou. Pomineme-li fakt, že se spíš mělo psát o tom, jak SuperTom zdrtil slovenské nájezdníky v Bratislavě, je zajímavé sledovat, jak Řepku novináři obsadili do zcela jiné role.

Přece není nic přirozenějšího, než že si ženatý člověk z Prahy jede pokecat s modelkou z Prahy do Špindlerova Mlýna. Ruku na srdce: kdo z vás to někdy neudělal? Ale ani přeobsazení původní úspěšné hudleriády SuperTomem nemůže s rudou mašinou zamávat. Tomáš si na dnešní match nasliní po "hudlerovsku" dva prsty a jablonečtí se mají na co těšit.

Autor (31) je namyšleným sparťanem a vždy jím bude.

Autor: Petr Kolář