Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

SPARŤAN: Tip pro bulvár, Řepka žere děti!

Sport

  10:26
PRAHA - Brno má v poslední době docela smůlu. Jejich hokejky v extralize (kterou si museli koupit) prohrávají, co mohou, takže už jim vyhodili trenéra. Minulou sobotu se Brnisko v prestižní soutěži Vesnice roku 2009 muselo sklonit před Tučínem na Přerovsku (prý skončilo na děleném druhém až třetím místě spolu s Ostravou).

Tomáš Řepka foto: Lidové noviny

Aostatně i ten papež přiletí nejprve do Prahy a až pak se vydá do Brniska. A do toho všeho přijede v pondělí na stadion na Srbské zmasakrovat tamní nazdárky letenské božstvo. Být Brňákem, jdu se pověsit do průjezdu na radnici hned vedle toho jejich vypelichaného krokodýla.

Rudá mašina se po několika hloupých remízách v úvodu rozjíždí a na hřišti předvádí dlouho nevídanou formu. Jablonec smetla zejména po půli naprosto drtivě, takže i trenér Komňacký musel sportovně uznat, že na elitu holt nestačí.

K tomu parádní a takticky vyzrálý výkon proti favorizovanému PSV Eindhoven, kdy rudé o výhru připravila jen velice sporná penalta v nastaveném čase. Neuchylujme se podobně jako jeden nejmenovaný podřadný klub hrající v sešívaných dresech k brekotu nad "výkonem" rozhodčího. Faktem ovšem je, že ani má velmi decentní kamarádka Helenka se neubránila pro ni nezvykle ostrému výrazu, když pronesla: Sudí je ošklivé káčátko!

Sparta je prostě v laufu a srazit ji nemohou ani sprosté bulvární útoky na SuperToma. Ostatně očekávám, kdy bulvár napíše "ověřené informace", že "Řepka žere děti". Samozřejmě ale jen černé, protože je přece starý rasista.

Autor (31) je namyšleným sparťanem a vždy jím bude.

Autor:

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.