Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Sparto, ukonči už konečně naše trápení

Snění o možném zisku mistrovského titulu nám vydržel sotva týden. Stačilo přijet na "domácí" Letnou do Zlína a bylo po nadějích. Ševci nám totiž vyprášili kožich a poslali s ostudou domů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomasso Řepka

12. 5. 2009 11:45
Ukončete trápení rudé chátry

Spartu zrušit bez náhrady. Ta "železnost" je jen falešný mýtus pro mladé fanoušky, jako je pan Vavrda. Dřív byla dána kapříky (ty rudá chátra často ani nemusela dávat, protože z jejích dlouhých prstů šel strach) a politickým krytím (např. bolševickým či ze strany Petra Čermáka). Teď je to o něco větší rovina a je po nich. Nyní je Sparta jen sebrankou namistrovaných a vyčpělých gambrinusových nul, která si zvyšuje sebevědomí jen velkohubostí a "komediemi na hlavě". A její fanoušci jsou do značné míry odpad. Pane Vavrdo, jste prostě vyměklá a (jako vám podobní) ubrečená postavička - chvilku se nedaří a ztrácíte důvěru (chtěl bych vás vidět, jak fandíte třeba Brnu:-)). Nebo je to tím, že konečně začínáte tušit pravou podstatu toho ohavného spolku, kterému jste se v pomatení smyslů upsal? Zbrojovka navždy! 

0 0
možnosti

Baloun

12. 5. 2009 12:09
No, já bych do toho politiku moc netahal

Když vidím na slávistické tribuně Paroprase nebo Grosse, mám sto chutí jít fandit Střížkovu... Za tyhle zrůdy (Štrougal, Čermák, Paroubek, Gross a další) ani Slavia ani Sparta nemůžou...

0 0
možnosti

bh

11. 5. 2009 16:37
Milý pane Vavrdo,

0 0
možnosti

bh

11. 5. 2009 16:39
Re: Milý pane Vavrdo,

obávám se, že to nepůjde, vtip je v tom, obávám se, že ti hoši jsou jaksi intelektuálně zdrženliví....

0 0
možnosti