Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Time out: Armstrong musí prohrát

Nejslavnější a nejtěžší. K­přívlastkům Tour de France patří od roku 1998, kdy se provalil obří dopingový skandál, ještě jedno slovo. Kontroverzní. Slavný závod a pýcha všech Francouzů se už několik let snaží zbavit posměšné přezdívky Tour de Doping, a v tom se na scéně znovu objeví Lance Armstrong. Jako na potvoru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milan

8. 7. 2009 10:20
Někdo chtěl vypadat zajímavě ...

Autor se přiřadil k početné skupině francouzských novinářů, kteří nemohou unést sedm vítězství Američana v závodě, který považují za svoje rodinné stříbro. Nevadí, že mu doping nebyl prokázán ani po namátkových kontrolách i mimo období závodu a v libovolných časech. Prostě to přece není možné...

Armstrong přispěl k popularitě cyklistiky a potažmo TdF jako nikdo druhý za poslední desetiletí. Způsob, jakým se dokázal vrátit bere dech a i kdyby nakonec nevyhrál, je už jeho dosavadní výkon potvrzením toho, že úspěšně závodit na Tour lze i bez dopingu. Nebo si snad autor článku myslí, že i dnes, pod drobnohledem všech komisařů a celé veřejnosti nějak zázračným způsobem dopuje? Nebo chtěl někdo svou rádoby hlubokomyslnou úvahou jenom vypadat zajímavě?

Osobně se kloním k názoru Marka!

0 0
možnosti

Marek

8. 7. 2009 8:43
:-(

Autor je blb, že to svět neviděl... :-(

0 0
možnosti