Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

TIME OUT LN: Baníčku, co s tebou?

Sport

  19:08
PRAHA - Také v Ostravě asi nejsou šťastní, že si našli svoji vlastní Slavii. Tedy klub, který měl ještě nedávno velmi slušné renomé a nyní se bojí o budoucnost. Stále méně fanoušků si na tribunách zpívá, že zůstane s Baníčkem a nikdy ho neopustí. Není se čemu divit.

ilustrační foto foto: ČTK

Na Bazalech jsou k vidění neskutečné turbulence. Před sedmi lety tam zvedali hráči nad hlavu mistrovský pohár a v předminulé sezoně bojovali o titul do posledního kola. Dnes se řadí mezi adepty boje o záchranu a propustili trenéra už po prvním ligovém kole.

O SITUACI V BANÍKU ČTĚTE VÍCE

Nikdo nedokáže jasně říct, jak by se měla fotbalová chlouba slezské části Ostravy znovu postavit na nohy, což je nejvíc deprimující Chybí peníze a zdroje, odkud je brát, a také způsobilý stadion, protože Bazaly už příští rok nebudou vyhovovat zpřísňujícím se normám.

Odešla řada hráčů a několik koučů, fanoušci by ale nejraději vyměnili majitele. Jenže Tomáši Peterovi se zrovna nehlásí zástup movitých mecenášů, kteří by se nebáli vložit peníze do nejistého projektu. Baníčku, co s tebou? Zatímco dřív připomínala klubová hymna bojový chorál, dnes zní víc jako tklivá balada od Petra Bezruče.

Autor:

Měsíc bez starostí s BEBELO® Milk 2: Vyhrajte zásobu mléka pro miminko
Měsíc bez starostí s BEBELO® Milk 2: Vyhrajte zásobu mléka pro miminko

Zajistěte svému miminku to nejlepší hned od začátku s BEBELO® Milk 2, které je pečlivě vyvinuté pro harmonický růst a vývoj vašeho dítěte. Mléko...