Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

TIME OUT LN: Bludná hra o „prestiž“

Sport

  21:00
PRAHA - Když v České televizi oslovil šéfredaktora ČT24 Romana Bradáče, nepochodil. Když se potom pokoušel o to samé u Jiřího Kejvala v Českém olympijském výboru, dopadl podobně. Tak jako i v případě manažera Martina Jahna.

Majitel fotbalové Viktorie Plzeň Tomáš Paclík

Rázný plzeňský majitel Tomáš Paclík dělal všechno možné, aby našel zbraň proti jednomu z kandidátů Miroslavu Peltovi. Hledal ji tak dlouho, až zjistil, že nikdo lepší než on sám tu není.

PSALI JSME:

Hra před listopadovou volbou nového šéfa jen opět názorně ukazuje, v jaké bažině se český fotbal momentálně nachází... Že potenciální kandidáti se o svůj post tahají asi stejně jako malé děti s kartami černého Petra.

Není se také co divit, tohle místo stále více ztrácí svoji někdejší prestiž a počet lidí vhodných vlastností se rapidně tenčí. Kdo by fotbal v Česku chtěl dnes také vést...

Pokud ovšem za pár týdnů skutečně nový šéf bude zvolen, ve výsledku to bude docela jedno. Volí se přece jen nástupce po "uprchlíkovi" Ivanu Haškovi. Až jeho volební období za rok a půl skončí, čeká všechny ta bludná hra znova.

Znova a pěkně od začátku...