Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

TIME OUT LN: Ostuda sportovních událostí. Gayové, práva a prostitutky

Vladimír Putin

  6:00
PRAHA - Tak si to shrňme. Máme před sebou krásný sportovní program. Všechno odstartuje v únoru olympiáda v Soči, která slovy prezidenta Vladimira Putina vítá všechny gaye a lesby. Tedy pokud se na ulici nebudou líbat. To by pak také mohli poznat pohostinnost ruských věznic.

Brazilci protestují proti pořádání fotbalového mistrovství světa 2014 před stadionem Maracaná foto: ČTK

V květnu se podíváme na hokejové MS do Běloruska, kde vás mohou zavřít snad už i za to, že řeknete nahlas slova "lidská práva". A ti, kdo by toho ještě neměli dost, mohou zamířit na fotbalový svátek do Brazílie. A taky svátek prostitutek, zlodějů a korupčníků. Když budete mít štěstí, tak se možná nestanete jednou ze 40 000 každoročních obětí vražd.

Ještě že může fanoušek vzhlížet k zářné budoucnosti. Třeba k fotbalovému šampionátu 2022. Sice vám bude v Kataru trochu tepleji (40° C), ale zas si užijete nových luxusních arén, na nichž si levná otrocká pracovní síla z řad přistěhovalců dá záležet. No není ten sport prostě skvělý?

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...