Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

TIME OUT LN: Komise budí pochybnosti, Kreuziger vyhráno nemá

Tak se tedy dopingového prohřešku nedopustil. Výrok Rozhodčí komise Českého olympijského výboru ve věci biologického pasu cyklisty Romana Kreuzigera zní vcelku jasně a logicky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

23. 9. 2014 20:14
Čecháčci, a k tomu zcela nekompetentní, se zase

předvedli. Mezinárodní komise UCI, nejsou na rozdíl od našeho MOV, žádní blbci. Kreuziger moc dobře ví, jak to bylo. Hledat alibi v Česku svědčí a jeho nízkém IQ.

0 0
možnosti
Kreuziger nedopoval, rozhodl ČOV. Tato věta je lež.

Otázky bez odpovědí?

Měl sportovec deset let na léčbu štítné žlázy terapeutickou výjimku povolenou Antidopingovým výborem ČR? Co na to Úsek dopingových kontrol a monitoringu RNDr. Jan CHLUMSKÝ (vedoucí), Ing. Miroslav DOLEJŠ (člen),Ing. Dana KACAFÍRKOVÁ (člen)? Tel. č.: +420 233 382 701

Paralely Kreuziger a Kulhavý stejný italský lékař

Pachuť zůstává, protože sportovec se sám podřekl, že v jedné z etap TOUR DE FRANCE byl silně dehydratován a hrozilo jeho odstoupení ze závodu a požitím snad ,,zázračného léku,, mohl dále pokračovat.

Jinak dehydratace organismu a nedostatek minerálů je vždy chyba sportovce a samozřejmě ,,samozvaný orgán,, , který vůbec nebyl oprávněn rozhodovat v prvním stupni, také netvrdí, že nedopoval, ale, že jen údajně neporušil pravidla, ale jsou zde i etická pravidla, která evidentně porušil, když spolupracoval s neblaze proslulým italským lékařem.

0 0
možnosti