Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

TIME OUT LN: Pozor na úskalí NHL

Sport

  16:40
PRAHA - Na Rusko už zapomněl, do Kladna se mu ještě nechce. Pro Jaromíra Jágra zbývá jediné východisko. Ukázat, že v NHL zvládne zastínit hokejisty, kteří ho v nejprestižnější soutěži na světě sledovali v akci ještě jako malé děti.

Česko - Rusko (Jágr slaví bronz). foto:  Tomáš Krist, Lidové noviny

V zámoří na Jágrově přítomnosti neprodělají. Zase bude přitahovat mimořádnou pozornost. Dresy s jmenovkou devětatřicetiletého veterána půjdou určitě na odbyt. Velkolepý comeback však skrývá také úskalí. Fanoušci musí pochopit, že se vrací jiný Jágr. Vyhrát bodování a vzít sám na bedra odpovědnost za svůj tým už pro něj představuje příliš těžké závaží. Stále může vyučovat soupeře, když má svůj den, ale ten v jeho věku nemusí přijít pokaždé. 

O Jágrově odjezdu do zámoří čtěte také

To musí v zámoří bezpodmínečně pochopit. Jako vzor jim může posloužit Jágrovo působení u reprezentace na posledních dvou mistrovstvích světa ozdobené zlatem a bronzem. Když se podaří kouzlo přenést, může nový Jágrův zaměstnavatel dosáhnout také na nejvyšší mety.

Autor:

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...