Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

TIME OUT LN: Smutný hrdina Berdych

Těžko může Tomáši Berdychovi někdo vyčítat, že prohrál s Davidem Ferrerem. Vždyť všech šest předchozích dvouher letos v Davis Cupu zvládl. Kvůli absenci srbské světové jedničky Novaka Djokoviče ve čtvrtfinále ale mohl vítězit jen proti žebříčkově horším soupeřům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J. Farmačka

25. 11. 2012 19:21
To je v pořádku a velice žádoucí. Alespoň přestane

přehnaný humbuk kolem Tomáše i kolem Petry. Ukázalo se, ani jedno družstvo nemůže stát jen na jednom jedinci. Je to přece kolektivní záležitost. Dosud tomu tak ale nebylo. A Oběma by určitě prospělo, kdyby se trhli od Černoška a jeho party.  

0 0
možnosti
JV

J. Vargulič

20. 11. 2012 7:31
Přeháníte..

Ta mezera sice je, ale zase ne propastná. Neměly by se dělat dramatické závěry z jednoho zápasu, ale brát v potaz výsledky jednoho roku..Každý zápas je totiž jiný. Takže Berdych má za pátým flekem odstup, ale v nějakém dalším zápase může i vyhrát..On se otřepe z porážky a radost z poháru převládne..Navíc - proti Ferrerovi má výhodu tří let, o něž je mladší..Ovšem - vstanou noví mladší soupeři..Každým novým rokem..

0 0
možnosti
TH

T. Hošek

19. 11. 2012 23:58
.....

Bez Berdycha by salátová mísa nebyla pro tento rok v ČR. Bez Štěpánka taky ne. Hrdinové jsou oba stejným dílem. O tom žádná.

0 0
možnosti