Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

TIME OUT LN: Útěkem si problémový Suaréz image nespraví

Sport

  9:20
PRAHA - Luis Suárez je bezesporu zvláštní fotbalista. Rád kouše protihráče, občas příliš okatě simuluje a v minulosti si neodpustil ani rasistické poznámky. Ale zároveň je jedním z nejlepších útočníků v anglické lize. Vždyť v minulé sezoně nastřílel za Liverpool 30 branek.

Fotbalista Liverpoolu Luis Suárez (vlevo) a Phil Jagielka z Evertonu foto: Reuters

I klub z Anfield Road si moc dobře uvědomuje, že uruguayský reprezentant je největší hvězdou týmu. Trenér i spoluhráči často tvrdí, že Suárez je v soukromí pohodový a klidný chlapík. I kdyby to byla pravda, na hřišti se prostě chovat neumí. A tak se nesmí divit, že jsou jeho výstřelky vděčným tématem pro britská média.

Suárez si může stěžovat na zaujatost novinářů a vyhrožovat odchodem do Realu Madrid, ale do kategorie problémových hráčů typu Maria Balotelliho či Tomáše Řepky (v českých poměrech) se dostal sám. A sám se od ní musí také oprostit, stačí změnit přístup… Jinak je od něj naivní si myslet, že mu pouhý útěk do Španělska pomůže ke klidu.

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...