Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

TIME OUT LN: Zábava bude v extralize i bez Jágra

Sport

  14:54
PRAHA - Mnoho lidí asi ta zpráva naštvala. Jaromír Jágr dnes do hokejového šlágru mezi Kladnem a Kometou Brno pravděpodobně nenastoupí. Poslední zprávy už jsou o něco optimističtější, hvězda s číslem 68 nechyběla na rozbruslení a zřejmě hrát bude. Fanoušci by ale nemuseli zoufat, že se ukousali nudou ani v případě, že by Jágr chyběl.

Jágra marně stíhá Broš. foto: ČTK

Už minulé zápasy ukázaly, že hokejový um mohou vyučovat i Tomášové Plekanec s Kaberlem či Marek Židlický. Spousta fanoušků navíc dorazí z Moravy a ty bude hlavně zajímat Brno, momentálně asi tým s nejstabilnější formou. Pokud by někomu Jágr opravdu hodně chyběl, může se utěšovat zprávami ze zámoří.

Majitelé klubů NHL zastoupení komisionářem Garym Bettmanem si postavili hlavu a nechtějí couvnout od svého posledního návrhu kolektivní smlouvy (který hvězdný Alexandr Ovečkin označil za podvod) ani o píď. A co z toho plyne pro české fanoušky? Že Jágra v extralize asi ještě hodně dlouho uvidí.

Pane Bettmane, díky.

Zvolte jméno roku 2024 a vyhrajte Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč
Zvolte jméno roku 2024 a vyhrajte Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč

Každý týden můžete získat zajímavé balíčky od značek Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč. Hrajte s námi a získejte hlavní výhru, balíček s...