Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Už žádná hostina na nekrologu. Dominik Hašek ruší své bizarní Snídaně se Smartym

Sport

  13:30
PRAHA - Už žádná snídaně na nekrologu, už žádní paní a pán Párčiskovi jezdící v autě z rohlíku, žádný král Artuš s mečem. Bizarním Snídaním se Smartym definitivně odzvonilo, majitel, marketér a autor reklamních spotů v jedné osobě Dominik Hašek se totiž rozhodl, že z časových důvodů populární snídaně na sociálních sítích zruší.

Dominik Hašek ruší populární Snídaně se Smartym. foto:  Tomáš Krist, MAFRA

On nebaví. Smarty chtěl uctít zesnulou legendu, místo toho památku Bubníka zhanobil

Jestli něco Dominik Hašek se svým produktem dokázal, tak to, že má velice početnou fanouškovskou skupinu na facebookovém profilu Smartyho. 

Nutno však podotknout, že drtivá většina přispěvatelů patří mezi „trolly“, tedy lidí, kteří Smartyho snídaně zesměšňují a vzájemně se tím baví.

Olympijský vítěz z Nagana a držitel dvou Stanley Cupů totiž se svým energetickým nápojem prodělává stejně jako kdysi s oděvní kolekcí Dominátor. 

Od marketingových expertů si však nenechá poradit a jméno značky buduje jen on sám. Jinak by se nemohlo stávat, že i několik let od svého vzniku Smarty prodělává a on stále trvá na tom, aby se Smarty dál prodával.

Setkání hrdinů z Nagana po 20 letech (Jaromír Jágr a Dominik Hašek)
Dominik Hašek se pokouší přes rozhodčího dostat k Patricku Royovi.

A nepomáhají k tomu ani zmíněné Snídaně se Smartym, které trolly na sociálních sítích nepřetržitě baví už tři roky. 

Nyní se však Hašek přece jen rozhodl své kritiky uposlechnout, snídaně se rozhodl zrušit a naštěstí se tak už nemůže stávat, že by zveřejnil snídani na nekrologu, tak jako tomu bylo v případě hokejové hvězdy Augustina Bubníka.

„Již 1020krát vás každé ráno zdravíme Snídaní se Smartym a jsme velmi hrdí, že se nám to daří bez jediného přerušení,“ napsal Hašek na facebookovém profilu Smartyho. 

„Práce nám však přibývá a především v nejbližší době budeme i měnit design a složení Smarty Black a Smarty White, A to jsou důvody, proč tento výjimečný příběh v červnu ukončíme,“ dodal.

Nezbývá dodat, že on baví, on chrání, on vyplazuje jazyk a on recykluje a všichni Smartyho fanoušci si přejí, aby bavil dál, i když už skončily jeho populární Snídaně. 

31.května 2018 v 12:20, příspěvek archivován: 01.června 2018 v 13:23

VIDEO: Video Facebook Smarty DRINK 31. 5. 2018 12:20

Pro zobrazení videa musíte mít zapnutou podporu JavaScriptu

JAK NEJLÉPE SE SE SERIÁLEM ROZLOUČIT? ROZHODNĚTE O TOM VY
Již 1020 krát Vás každé ráno zdravíme Snídaní se Smartym a jsme velmi hrdí, že se nám to daři bez jediného přerušení. Práce nám však přibývá a především v nejbližší době budeme i měnit design a složení Smarty Black a Smarty White. A to jsou důvody, proč tento výjimečný příběh v červnu ukončíme. Pište nám nápady, který z těch 30 červnových dnů považujete za nejvhodnější pro poslední a proč. Jedná se o snídaně v rozpětí od 1.6-30.6. a v pořadí jsou to 1021. až 1051. Snídaně se Smartym. Těšíme se! A nápad-příběh, který příp. použijeme, tak odměníme Dominikovým pozváním na Snídani se Smartym Níže pak vzpomínka na Snídani před 920 dny
#onbaví #onchrání #onvyplazujejazyk Jsem Smarty a #recykluji

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!