Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Vízek: Druhý skončí nakonec Liberec

Sport

  11:25
PRAHA - Internacionál Ladislav Vízek pozorně sleduje spekulace ohledně bojů o druhé místo v první lize. "Já bych si skoro přál, aby to vrátili Spartě za Jihlavu, kterou Sparta poslala do druhé ligy tehdy tím zápasem se strakovou Plzní. Ale nechci přemýšlet jako Čech. Chci být jiný, lepší. Pro Slavii to budeš těžké pouštět zápas Liberci před vlastními fanoušky, to vím z vlastní zkušenosti," přemítá Vízek.

Ladislav Vízek (vpravo) s Lukášem Pollertem. foto: Lidové noviny

"Ale bude to zajímavé. Kotel údajně bude fandit Liberci a budou se radovat i po prohře, pokud tím uškodí Spartě. Ale uvidíme, koneckonců Sparta to má ve svých rukou," uzavírá své teze. Nakonec ale z jeho tipů vyplývá, že věří v úspěch Liberce na úkor Sparty.

Sobota 30.5. 15:00
Mladá Boleslav - Sparta Praha, tip 1

Boleslav by nad Spartou normálně asi nevyhrála, ale Sparta nehraje dobře a narazí na houževnaté mužstvo, které navíc také bude bojovat o pohárové umístění.

Slavia Praha - Slovan Liberec, tip 2

Bohužel si myslím, že to nakonec skončí dvojkou. Ne, že by to pouštěli, ale Liberec je v dobré formě a Slavia teď nepředvádí bůhví jaký fotbal. Motivace je také výrazně vyšší na straně hostů.

Brno - Příbram, tip 0

Brno snad už nebude chtít další ostudu. Ale tady musím přemýšlet čecháčkovsky. Příbram potřebuje k záchraně body a jeden v Brně ubouchá.

Viktoria Žižkov - Viktoria Plzeň, tip 2

Vrba slíbil hráčům sele, když vyhrají na Žižkově. Navíc Viktorka je rozložená, Švancara je uražený, těžko říct v jaké sestavě vlastně nastoupí.

Kladno - Baník Ostrava, tip 1

Ostrava je pro mě nejhorší tým jara. Kladno je ještě namočené do záchranářských bojů a bude chtít vyhrát víc.

Sigma Olomouc - Bohemians Praha, tip 1

Tohle jasná jednička. To si dám na tiket, pokud zůstane ten ubohý kurz na 1,4. Dokonce jsme s klukama přemýšleli, že na to dáme celý bank. Už sem volal i Urbanovi (trenér hostů) a ten říkal, že se jich bojí. Hrají útočně a Kubíček bude chtít pomoci Zlínu.

Jablonec - Tescoma Zlín, tip 2

Tohle nevím. Zlín hraje velmi sympaticky. Zase budu muset přemýšlet jako Čech a dám dvojku, kterou potřebuje Zlín k naději na záchranu.

České Budějovice - Teplice, tip 1

Teplice po poháru určitě pařily. Zachránily si sezonu a už nebudou mít velkou motivaci. Jednička.

Anketa

Kdo nakonec obsadí druhé místo v první fotbalové lize?

Sparta Praha 292
Slovan Liberec 366
Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!