130 let

Ladislav Vízek s Antonínem Panenkou. | foto: Tomáš Krist, Lidové noviny

Vízek: Pohároví zástupci mě hrozně zklamali

Sport
  •   10:46
PRAHA - Fotbalový internacionál Ladislav Vízek se svěřil s tím, že ho čeští pohároví zástupci v tomto týmu hrozně zklamali. Nakonec ale přiznal, že taková bude asi realita české ligy a dvěma z nich přisoudil vítězství ve 3. ligovém kole.

Vízkův tip 3. kolo

Utkání  tip skutečnost   
 Plzeň - Slavia     0       0 (1:1)
Zlín - Žižkov     1      1 (1:0)
Ostrava - Brno     0      0 (0:0)
Bohemians - Kladno     1         1 (3:1)  
Sparta - Olomouc     1      0 (1:1)
Příbram - Č. Budějovice     1      1 (3:0)
Jablonec - Ml. Boleslav     2      0 (1:1)
Liberec - Teplice     1      1 (1:0)

Sobota 14. srpna 2008
17:00 FC Viktoria Plzeň - SK Slavia Praha, tip 0
Ta Slavie mě tolik zklamala v kvalifikaci o Ligu mistrů. Český mistr a hrál tak zbaběle. Hrozné, hrozné. A myslím, že tímhle stylem nevyhraje ani v Plzni. Penalty jako loni se konat nebudou, takže dávám nulu.

19:00 FC Tescoma Zlín - Viktoria Žižkov, tip 1
Zlín pokud chce bodovat, tak kdy jindy než doma se Žižkovem. Pokud tohle utkání nezvládne, tak aby si rovnou kupoval licenci na druhou ligu. Tohle bude jednička.

FC Baník Ostrava - 1. FC Brno, tip 0
Tohle je těžký tip. Já musím dát nulu, protože to může dopadnout jakkoliv. Ostrava je doma a měla by vyhrát, ale naposledy prohráli v Jablonci a Brno má dobrou formu. Vychází mi plichta.

Neděle 15. srpna 2008
14:30 Bohemians Praha - SK Kladno,
To jsou samé existenční zápasy, (smích) už ve třetím kole. Uvidíme. Tady rozhodne bojovnost a ukáže se jestli Bohemka na první ligu má nebo ne. Možná že má, a pak by měla vyhrát.

17:00 AC Sparta Praha - SK Sigma Olomouc, tip 1
Tohle je jediný jednoznančný zápas kola. Olomouci se dařilo, ale na Spartě nemá šanci. Myslím, že tohle je určitě nejlehčí zápas na tipování.

1. FK Příbram - SK Dynamo České Budějovice, tip 1
To jsou pane giganti. Vůbec neznám Příbram, jediné co vím, že nestřílí branky. Zato vím, že Budějovice jsou příšerný. Pokud ale domácí dají branku, tak mají vítězství jisté.


20:15 FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav, tip 2
Tady dám dvojku. Vsadím trochu na překvapení, protože Jablonec doma zvládl i Ostravu, ale nebylo to herně bůhvíco, ty góly byly po standartkách a Boleslav má ambice. Takže dvojka.

Pondělí 16. srpna 2008
20:00 FC Slovan Liberec - FK Teplice, tip 1
Viděl jsem Liberec v televizi a je to špatný, fakt špatný. Já vám něco povím, tam byl kurz sedm na dvojku a já na to úplně zapomněl. Hrál jsem celý den karty a říkal jsem jak si vsadím na Žilinu a nakonec jsem to prošvihnul. To mi mrzí. Liberec ale bude chtít odčinit tuhle prohru a Teplice také hrají mizerně, takže jednička.

Autor: Lidovky.cz