Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Změny? Jak v čem

Čtvrteční porážka českých hokejistů se Švédy na letošním světovém šampionátu opět rozproudila diskuzi – potřebuje český hokej změnu nebo ne? Máme se bát o budoucnost tohoto u nás tak populárního sportu?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

komcak

13. 5. 2009 10:20
...varado, varado...

..zas ako vajce na tvrdo;-D hlavne že si sa nedávno odbavoval na "ostude slovákov"..čím dlhšie sa budete utešovať že ste na tom nie veľmi zle tým horšie pre vás...aj na slovensku sa eštébacká generalita hokeja utešovala pár rokov že je všetko ok.(Y)..dnes je možno sl.hokej na tom najhoršie ako ked ste nás bratia odfajčili do C-skupiny MS....mládež chýba a starí končia...a široky radšej opravuje hrad ako by staval štadiony...takže varado, suma sumárum ...ty seš ostudo:-©,  ...a hokej do toho  nešrófuj:-)))

0 0
možnosti

MOD

9. 5. 2009 20:59
tam, kde se státní peníze ve sportu cpou profesionálům....

tam, kde se státní peníze ve sportu cpou profesionálům....to nemůže skončit jinak. Proč MŠMT ČR přispívá ročně miliony  ze státních daní občanů na profesionální Hokej, Kopanou (o fotbal v Česku nejde), Golf, Tenis, Motorismus, a podobné sporty? Starostí ČOV je jedině stanovení výše odměn medailistům  na OH a jejich realizačním týmům. Za 10 let zde tímto způspobem nebude jediný sportovní talent na cokoliv, pokud si to nezaplatí celé sám. Takže, jakápak národní hrdost. Jediným cílem třeba českého reprezentačního hokejisty je nezranit se, aby mohl dále vydělávat v NHL!

Nic víc. Velice trapná společnost za peníze občanů ČR.

0 0
možnosti

QQQ

9. 5. 2009 5:45
Je to velmi české

Je to tak u nás, bohužel, úplně se vším. Například česká věda a výzkum je na tom podobně, špatná práce s mládeží - kde se na gymáziích a v bakalářských studiích míchají dobří se špatnými jen aby byly počty. Pak se úroveň přizpůsobuje těm horším neboli na hraniční, špičkové, věci ano nedojde. Těch pár dobrých zmizí do světa (kde se často motají na středně kvalitních nebo vůbec horších pozicích) a studenti se ani nedozví, co je ta špička.

Hokej je na tom ještě relativně dobře, existují NHL, KHL, mistrovství světa, hráči se vracejí. Ve většině ostatních oblastí je to horší. Hlavně aby se kamarád neurazil a sponzorův synek si zahrál.

0 0
možnosti

andy

8. 5. 2009 18:29
hokej

Pane Vavrdo, sice jste se zminil o neadekvatni praci s mladezi, ale hned na to jste vlastne prohlasil, ze nas hokej je na tom v podstate fajn. Never Better!

Lidi jako vy vlastne pomahaji ostatnim k cementovani predstavy, ze se nemusi nic menit. Vsechno je v pohode. Tri ctvrtfinalova vyrazeni, ale to je jen zalezitost smuly nebo malo stesti. Kdepak, pane, to je o necem jinem. Umisteni je vysledkem urcite vykonnosti, vyspelosti tymu, jeho chuti dat posledni unci duse, a hlavne je to vysledek cele hokejove skoly. Neni absolutne nahodou, ze nase muzstvo prohralo uz trikrat v jakemkoliv slozeni. Trend uz je tu minimalne deset let. Ted se projevil v plne "krase".

Cesky hokej potrebuje rapidni zmenu od zakladu - zbavit se zkorumpovanych lidi na vsech stupnich, a venovat se mladezi tak, jak se ma, a ne tak, jak se to ted dela.... 

0 0
možnosti

p. Vavrda

8. 5. 2009 19:37
Re: hokej

Plne s vami souhlasim! Jestli jste to tak pochopil, tak se omlouvam - chtel jsem ti rici, ze potencial ceskych hracu je velky!!! ze na tom je treba stavet...to ostatni tak skvele neni...a take jsem chtel rict, ze ale slavit po 3 zlatech bez spetky soudnosti a soudit po trech ctvrtfinale neni spravne - nekdy vazne chybi malo, viz dnes Rusko-USA... tady se nepracuje dobre na nizsi urovni spatne tri roky, jak spravne tvrdite, to je delsi proces a rekl bych co vim a mohu posoudit, netyka se to jen hokeje...bohuzelRv..jen jsem chtel rict, ze hracsky zaklad spatny nemame,nemeli a nejspise mit ani nebudeme, jde o to, jak se s nimi pracuje...

0 0
možnosti