Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Maki a Kiki už spolu zase mluví. Díky, žes nám pomohla do Ria, vzkazuje Sluková

Sport

  6:00
PRAHA - Jedna druhou nemohla vystát, problém jim dělalo se pozdravit, natož se na sebe podívat. Po roce se však Kristýna Kolocová s Markétou Slukovou zřejmě udobřily. Ukazuje to nejen vzájemná fotografie po postupu Maki s Barborou Hermannovou na olympiádu do Ria, ale také vzkaz Slukové. „Velikánské díky Míše (Kvapilové) a Kristýně (Kolocové),“ napsala Maki na Facebooku nového páru.

Barbora Hermannová s Markétou Slukovou (dole) slaví postup na hry do Ria. foto: Facebook Hermannová

Volejbalové krásky Sluková s Hermannovou zestárly o deset let, ale nevadí jim to

„Chtěly bychom moc poděkovat za to obrovské množství úžasných zpráv, komentářů a gratulací a vůbec všem, kteří nám na této dlouhé cestě za olympijským snem pomáhali, podporovali nás a byli s námi i ve chvílích, kdy to nebylo lehké,“ děkovali Maki a Bára svým fanouškům.

„Obrovské díky patří Simonovi, je pro nás obrovskou ctí, že nás trénuje právě on a že nám pomáhá plnit si naše volejbalové sny! Moc děkujeme také našemu širšímu týmu, , skvělým kamarádům, skalním fanouškům, samozřejmě našim milovaným rodinám a věrným týmovým sponzorům a partnerům,“ stojí dále na profilu českého páru.

Barbora Hermannová (zleva) s trenérem Simonem Nauschem a Markétou Slukovou spolu s Michalou Kvapilovou, Kristýnou Kolocovou a jejich trenérem.

„Na závěr určitě patří také velikánské díky Míše (Kvapilové), Kristýně (Kolocové) a jejich trenérům, kteří s námi absolvovali a bojovali v posledních dvou kvalifikačních kolech kontinentálního poháru,“ pochválily pár, který jim pomohl do Ria.

Plážové volejbalistky Barbora Hermannová (vlevo) a Markéta Sluková po návratu z...
Plážové volejbalistky Barbora Hermannová (vlevo) a Markéta Sluková po návratu z...

„Je ale třeba také zmínit a poděkovat i Martě Jakubšové, Didi Žolnerčíkové a Martě Bonnerové, které úspěšně odehrály v roce 2015 první kontinentální kolo ve Vilniusu a umožnily nám tak vůbec v této poslední fázi o OH zabojovat,“ doplnily Maki a Bára.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!