Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Můj je ten červený. Britové baví svět 900 stejnými kufry na letišti

Sport

  15:00
LONDÝN/PRAHA - Britští sportovci byli na letišti vystaveni přetěžké zkoušce. A tentokrát nemuseli podávat sportovní výkony nebo lámat rekordy. Stačila drobnost - najít v devíti stovkách naprosto stejných kufrů ten svůj.

Návrat britských olympioniků z Ria. foto: Twitter

Drsné přivítání poaustralsku. Osm týdnů používejte kondomy, přikázala ministryně zdravotnictví

Je několik pravidel, která je dobrá využívat k rychlému a pohodlnému cestování letadlem. Přijet na letiště včas, protože těch pár minut čekání navíc zamezí nervům z příjezdu na poslední chvíli.

Určitě je lepší sedět v přední části letadla, dá se tak později nastupovat a dříve vystupovat. Příruční zavazadlo vám taky ušetří několik minut, musíte do něj ale dát opravdu vše, co budete potřebovat.

A hlavně – nikdy, ale opravdu nikdy, si nekupujte kufr stejné barvy, který bude mít většina lidí na palubě. Což je v drtivé případů barva černá.

Olympionici z Británie měli za sebou dlouhý let, který jim měl symbolicky ukončit hry v Riu. Ale ve chvíli, kdy došli k výdeji zavazadel, je čekal následující pohled:

Autoři:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...