Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Češi prohráli s Finskem, Jágr po ataku nedohrál

Čeští hokejisté na olympiádě podruhé za sebou prohráli. Úřadující mistři světa nestačili na Finsko, které zvítězilo 4:2 a zajistilo si postup do semifinále. Zápas nedohrál útočník Jaromír Jágr, kterého ve druhé třetině zákeřně fauloval Jarkko Ruutu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Peter

21. 2. 2006 12:03
Normal...
Vsetci sa pozastavujete na "likvidacnm" zakroku finskeho hrac. Ten zakrok bol dost tvrdy, ale normal. Len je tu jeden velky proble.....ze bol na JAGRA... Navstivte u vas par zapasov ziakov, dorastu a potom podobnych zakrokov uvidite neurekom. To ze je Jagr super hrac nepopieram,ale super hrac by mal davat na seba pozor-a co sa tyka vystrije mala by byt spickova, co peilba nie je. Moji synovia maju lepsiu....A drzim vam palce na OH, myslim to uprimne.
0 0
možnosti

Přihlížející

20. 2. 2006 11:52
Finský hráč Jarek Ruutu
by měl být kromě jiného vyšetřen psychiatry, zřejmě se jedná o psychopata! Případně by měl být souzen pro ublížení na zdraví! Jágr je určitě pojištěn, takže by se o to měla eventuálně postarat jeho pojišťovna!
0 0
možnosti

Jura

20. 2. 2006 5:11
Mel by byt souzen
Jagr byl zranen umyslne, stalo se to na italskem uzemi, ceska hokejova sekce by mela toho Fina zazalovat u itaskych soudu. Existuji dokumenty, snad i usmev a pokyvani vinika na adresu nasi stridacky..., co bychom mohli chtit vic?
0 0
možnosti

bambamore

20. 2. 2006 6:29
Re: Mel by byt souzen
Jsem sokovan, ze ceske hokejove vedeni nezadalo vylouceni Ruuta z olympiady. Jeho zakrok byl hrubym porusenim zakladnich principu olympijskeho hnuti. Je-li ceske vedeni takove, nedivim se, ze cesky tym pote hral bez jakekoliv snahy zbytek utkani. Jak zde nekdo napsal, Kanadane by takovy zakrok proti jejich hraci si nejen vyridili na lede, ale i u olympijske byrokracie. Jeste bych podotknul, ze o podobny zakrok proti Jagrovi se v poslednim NHL zapase pred olympiadou se pokusil McCabe, avsak s mensim rozjezdem a tim i mensi ujmou. Byl to take umyslny pokus o  vyrazeni Jagra z olympiady.
0 0
možnosti

Lubo

19. 2. 2006 19:52
Zatiaľ hráme dobre, nie?
0 0
možnosti

Raff

19. 2. 2006 19:24
Tak jsme se zase srolovali
Takze pry se stiznost na Ruutua na IIHF konat nebude, rikal Kusy. Takze spousty kecu, nadavani, a kdyz ma dojit na chladnokrevne, vecne reseni, tak se zase pripose*eme ! Typicky !
Co by se jako stalo, pane generalni manazere, kdyby se na zasenani prislusne komise IIHF pustila zaznam faulu s otazkou, jestli tohle je jeste hokej ?
0 0
možnosti

Kodl

19. 2. 2006 19:00
Finove opustili fair play
Jestlize muzstvo nabere zakerne hrace do teamu na olympiadu, kteri jsou v NHL znami jenom mrzacenim hracu soupere, nepotrebuje to zadny komentar. I chovani Ruuta po zakroku na lavicce ukazalo vsem, jaky je to typ hrace. Najizdeni do hrace, bojujiciho celem k mantinelu, ze zadu by se melo trestat vyloucenim z turnaje. Videl jsem dva takove zakroky na olympiade, je to zakernost, ktera musi byt pravidly prisneji trestana. Umyslne zranovani hracu soupere nesmi byt tolerovano.
0 0
možnosti

Bath

19. 2. 2006 20:36
Re: Finove opustili fair play
Je zcela jasné, že to byl jeho úkol od trenéra. Trestán by měl být celý tým, pak by si to možná rozmysleli.
0 0
možnosti

Kodl

19. 2. 2006 18:46
Klukum to letos nejde
Bud uz nejsme tak dobri, nebo ti druzi jsou lepsi jak driv. Asi to druhe je pravda. Pri te vyrovnanosti se do toho musi dat vsechno. Dobry priklad ukazali Svycari. Je to skoda, i Hlinka nam chybi.
0 0
možnosti

Dan

19. 2. 2006 13:06
Ruutu
Ruutu je Ruutu, doufejme. že dostane distanc do konce turnaje. Ovšem jeho zákrok nemůže omluvit hru našich zámořských hvězd. Protože od začátku turnaje hrají velký kulový. Kombinace celkově 0, pokud se o ni pokouší, odskakuje jim puk od hokejek, na soupeřovu branku pálí alibisticky ze všech možných a hlavně nemožných úhlů a hlavně z dálky, místo aby kombinovali, takže jsou prakticky neškodní. Využívání přesilovek slabé. Prostě ukazují to nejhorší z NHL. Nepřesná hra bez nápadu. Jestli by nebylo od věci, občas se zajet s kolegy Kanaďany podívat, jak se hraje hokej ve Švýcarsku? Nemuseli by pak koukat po porážce jako zjara!
0 0
možnosti

r.r

19. 2. 2006 12:43
Zatial hrate nic moc
Ale to je v podstate jedno, kedze talianov urcite urobite a stvrtfinale bude. Hlavne aby sa prebudili utocnici. A bacha na zakernu kanadu, aby vam opat niekoho nezranila. Po fiasku zo svajciarmi budu kanadania dvojnasobne hrubi. Vobec nechapem ako mohol Gretzky nominovat zabijaka Bertuzziho - ten tam nema co hladat, vobec nesplna olympijske poziadavky na fair play. Podla mna mal po svojom 'slavnom' zakroku sediet v base za ublizenie na zdravi.
0 0
možnosti

mekele

19. 2. 2006 12:55
Re: Zatial hrate nic moc
tomu rikas nic moc??? asi si videl jiny zapas, to co tam behalo po lede v ceskem dresu bylo par cukrovych panenek, rikam si ze musi byt strasne unaveni, anebo na to panove totalne hazi salam..
0 0
možnosti

Raff

19. 2. 2006 12:30
Hm...
...tak na lidovky.cz zacina sichta pomerne pozde, kdyz se tu informace objevi az 12 hodin po zapase  Nejsmutnejsi na cele te udalosti s Jagrem je chovani ne jednoho finskeho negramota, ale celeho jeho tymu vcetne trenera, kteri zakrok kvituji a jeste tvrdi, ze nic nevideli.
Doufa, ze se vedeni nasi vypravy zase jako vzdy nesroluje a dotahne tu vec s Ruutem do konce, tj. k navrhu na vylouceni z turnaje na IIHF. Podklady k tomu jsou, ac najendou Finove trpi slepotou  
0 0
možnosti