Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Frajeřinka připravila Jacobelisovou o vítězství

Frajeřinka favoritky soutěže ve snowboardcrossu Lindsay Jacobelisové, po níž při svém jasném vedení upadla, přinesla olympijské vítězství Švýcarce Tanje Friedenové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ed

18. 2. 2006 6:29
Jacobelis
Dival jsem se avidel jsem i nasledne dva rozhovory s ni.Vprvnim poprela,ze by slo o predvadeni,v druhem ve studiu naznacila ze by to tak nejak mohlo byt.Samozrejm,ze o to slo.A slo i big bucks-z nasledujicich reklam ,TV spots,atd...........Hold prisla o hodne!!!!!!!!!!!!!!!
0 0
možnosti

Edrohiam

17. 2. 2006 23:34
Machrovinka
A to ještě může být ráda, že nebyla diskvalifikována, protože jela mimo trať.
0 0
možnosti

HOGO FOGO

17. 2. 2006 22:06
Holt machrovat se nekdy nevyplaci
0 0
možnosti

Adam

17. 2. 2006 22:58
Re: Holt machrovat se nekdy nevyplaci
Asi si hogo fogo nikdy nezavodil, abys pochopil ten pocit ze mas vitezstvi v kapse. Kdyby holka neupadla tak z toho nebyla takova senzace. Je to asi jako kdyz v hokei se da vitezny gol, vsichni oslavuji a soudce ho neuzna. Holt kazdy svou radost projevuje jinak.
0 0
možnosti

Jiri

17. 2. 2006 20:34
bajka
Zajíc a želva Byl jeden zajíc, který uměl hrozně rychle běhat. Běhal nejrychleji ze všech, a proto, když se potkal s želvou, souhlasil s jejím návrhem: utká se s ní v běhu. Už byli oba na startu a vyběhli. Zajíc želvě ihned utekl, ale když byl asi v půlce cesty, zastavil. Řekl si, že si zdřímne, stejně jej želva nepředběhne. To ale neměl dělat. Zatímco on si spal v trávě, želva už se přiblížila k cíli. Nakonec závod vyhrála a zajíc prohrál.
0 0
možnosti

lada2

17. 2. 2006 21:38
Re: bajka
Mame tady ctenare ruskych dumek? Chachacha
0 0
možnosti

Pako

17. 2. 2006 19:04
Zadne velke prekvapeni
Ve sportu se obcas objevi lide kteri toho maji vice ve svalech nez v hlave a snow boardisti  rozhodne maji svul podil.
Holka se mozna pripravila o miliony. Byla by to prvni zlata  v teto nove discipline.  Tato nova disciplina,  imponuje mladym  lidem, a mladi lide zase imponuji reklamnim firmam, protoze reklamam snadno podlehaji, proto napr. i televizni stanice silne preferuji mlade divaky , protoze je preferuji zajemci o reklamu a to i presto, ze mladi lide nemaji tolik penez jako starsi generace.  duvodem je to, ze mladi lide snadneji podlehaji novym trendum a reklame. V tomto konkretnim pripade se jedna o zenu, ktera prorazila v tvrdem nove modnim sportu, proste uplny sen reklamniho agenta.  A to jak se da pohadkove vydelat na popularute mezi temi nejmladsimi  zakazniky potvrzuje popularita Harryho Pottera, Michaela Jacksona,  a je uplne jedno jestli za to plati  mladez sama  a nebo jestli k tomu donuti sve rodice, penize se jen hrnou.  Nekdo tady rika, ze na to ta nestastna holka dlouho nezapomene, poopravim, nezapomene na to cely zivot. I kdyz vyhraje za 4 roky, jednak to bude daleko tezsi,  bude vetsi konkurence, a jednak ona bude o 4 roky starsi a nebude tak dobry  reklamni material pro mladou generaci.
0 0
možnosti

r.

18. 2. 2006 9:30
Re: Zadne velke prekvapeni
Pako, Pako, mluvíš k věci, i když. Sport je prostě rakovina. Ničí lidi a zavádí do radosti tvrdou komerci. Já bych všechny sportovní hry a soutěže zrušil. Nakonec je to o zakázaných látkách a úspěchu v reklamě, a taky o protěžování mladých lidí. Prostě ideálem takového pokřiveného světa je mladý, zdravý, komerčně vytěžitelný. No to jsou ideály hodné následování! Fakt skvělá myšlenka. Nakonec je ta Olympiáda bohapustý byznys. A tahle holka něco pokazila? A to se o tom musí tak žvanit? Pokud jsem si všiml, v každé disciplíně je asi tak 100 soutěžících co něco pokazí. Ale pokud jde o reklamu, díky tomu žvanění, zná tuhle "husu" celý svět. Takže cestu mezi VIP komerce a manipulace s veřejností  má otevřenou dokořán.
0 0
možnosti

cuki

17. 2. 2006 17:15
frajerka
podle mně je to frajeřina, dyť je to jen kus plechu ta medaile :)
0 0
možnosti

admxx

17. 2. 2006 19:11
Re: frajerka
ale taky velke penize;-)
0 0
možnosti

jano

17. 2. 2006 17:05
okamzik
to bola pekna blbost, prist zbytocne o zlato s 50 metrovym nadskokom par metrov pred cielom.Chudera, ale bolo mi ju luto jak tam revala, toto ju bude asi trapit velmi dlho.
0 0
možnosti