Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

12:21
Češi v akci

Vítková (8.) i Davidová (15.), stejně jako Kuzminová na první pozici, Švédka Oebergová na druhém a Italka Wiererová na třetím na střelnici nechybovaly.

12:21
Biatlonistky přijíždějí na střelnici.
12:20
Biatlon
Jediný, kdo dokáže s Kuzminovou držet krok, je Němka Denise Herrmannová.
12:16
Biatlon
Podle očekávání šla do čela hned úvodu nejlepší běžkyně mezi všemi závodnicemi, stříbrná medailistka ze stíhačky a vytrvalostního závodu Slovenka Anastasia Kuzminová.
12:15
Biatlon
Závod s hromadným startem biatlonistek právě nyní začal.
11:50
Česká medaile
Nyní si stříbrnou medaili ze závodu na 5000 metrů přebírá česká rychlobruslařka Martina Sáblíková.
11:33
Češi v akci

Připomínám, že ve 12:15 začne zlatý hřeb dnešního večera - závod s hromadným startem biatlonistek na 12,5 kilometru. České barvy bude ve třicetičlenném poli hájit bronzová ze sprintu Veronika Vítková a Markéta Davidová.

  • Veronika Vítková si naději na další medaili odstřelila na poslední střelbě.

    Veronika Vítková si naději na další medaili odstřelila na poslední střelbě. / Autor: Michal SváčekMAFRA

11:32
Česká medaile
Ester Ledecká přebrala na krk zlatou medaili, nyní zazní poprvé v Pchjongčchangu česká státní hymna.
11:28
Česká medaile
Ester Ledecká si nyní jde na medailovém ceremoniálu pro senzační zlatou medaili v superobřím slalomu. Pro jubilejní desátou zlatou českých či československých sportovců ze zimních olympiád.
11:27
Lední hokej
Muži: Skupina A: Korea - Švýcarsko 0:8 (0:1, 0:2, 0:5) Branky a nahrávky: 11. Hollenstein (Haas, Loeffel), 28. Du Bois, 36. Suter (Herzog), 44. Rüfenacht (Untersander, Almond), 46. Suter (Ambühl, S. Moser), 47. Schäppi (Almond, Geering), 52. Suter (Geering, Ambühl), 56. Corvi (Hofmann, Du Bois) . Rozhodčí: Hribik (ČR), Rantala (Fin.) - Lhotský (ČR), McIntyre (USA). Vyloučení: 4:5. Bez využití. Diváci: 6568.
11:26
Lední hokej

Hokejisté Švýcarska deklasovali ve svém druhém vystoupení na olympijském turnaji v Pchjongčchangu domácí Koreu 8:0 a připsali si první body. Hattrick vstřelil útočník Pius Suter. Brankář Jonas Hiller jako třetí na turnaji po Švédech Viktoru Fasthovi a Jhonasu Enrothovi udržel čisté konto. Více čtěte

  • Švýcarští hokejisté poslouchají svou hymnu.

    Švýcarští hokejisté poslouchají svou hymnu. / Autor: Reuters

11:24
Češi v akci

Barbora Havlíčková dováží českou štafetu na 11. místě s téměř čtyřminutovou ztrátou na vítězné Norky.

11:23
Běh na lyžích
Dále jsou v pořadí 4. Finky, 5. Američanky, 6. Němky, 7. Švýcarky, 8. Slovinky, 9. Italky a 10. Polky.
11:21
Medaile

Marit Björgenová se utrhla Stině Nilssonové v závěrečném sjezdu na stadion a Norkám zajistila zlaté medaile. Švédky jsou se ztrátou 2 sekund druhé, třetí jsou Rusky s více než 40sekundovou ztrátou.

  • Charlotte Kallaová a Marit Björgenová.

    Charlotte Kallaová a Marit Björgenová. / Autor: Reuters

11:17
Běh na lyžích
Norka Björgenová a švédská finišmanka Nilssonová se vzdálily Rusce, o zlatých medailistkách se rozhodne zřejmě až v cílové rovince.
11:12
Běh na lyžích
O medailistkách štafety se rozhodlo už zřejmě na třetím úseku. Trojice Švédsko, Rusko, Norsko má náskok více než 40 sekund na dvojici Švýcarsko, Finsko. Za Česko finišuje sedmnáctiletá dorostenka Barbora Havlíčková. Mladičká závodnice z Vimperka dostala od Novákové štafetu na 10. místě se ztrátou půl minuty na deváté Italky.
10:58
Češi v akci

Za Česko nyní vyráží na trať nejsilnější běžkyně, čtyřiadvacetiletá Petra Nováková. Grohová ji předala štafetu až na 11. místě, manko má minutu a 40 vteřin na vedoucí Rusky. Ty vedou těsně před Švédkami, 10 sekund ztrácí Finky a až čtvrté Norky ztrácejí téměř 30 sekund.

  • Petra Nováková na trati sprintu.

    Petra Nováková na trati sprintu. / Autor: MAFRA - Michal Sváček

10:45
Běh na lyžích
Kateřina Beroušková dovezla českou štafetu na prvním úseku na velmi dobrém sedmém místě a předává sedmadvacetileté Karolíně Grohové. Na první předávce předaly první Rusky těsně před Slovinskem a Norskem, dvacet vteřin už ztrácejí favorizované Finky a Švédky. Češky ztrácejí těsně za šestým Švýcarskem 41,7 sekundy.
10:30
Češi v akci

Začíná avizovaná štafeta běžkyň na lyžích na 4x5 kilometrů. Českou štafetu bude rozbíhat šestadvacetiletá Kateřina Beroušková.

  • Kateřina Beroušková při závodu žen ve sprintu.

    Kateřina Beroušková při závodu žen ve sprintu. / Autor: ČOV/Pavel Lebeda

10:10
Česká medaile

Za jedno z největších překvapení v historii zimních olympijských her označil vítězství Ester Ledecké v superobřím slalomu ihned po jejím dojezdu komentátor britské verze stanice Eurosport. Další komplimenty na výkon české závodnice se vzápětí začaly jen hrnout. Celý článek si přečtěte

  • Pchjongčchang 15.2.2018

    Pchjongčchang 15.2.2018 / Autor: MAFRA

Nepřehlédněte