Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Online reportáž

  • ...V Soči zajela rekord dráhy a pak už jásala s českou vlajkou i maminkou...

    ...V Soči zajela rekord dráhy a pak už jásala s českou vlajkou i maminkou... / Autor: ČTK

Zlatá Sáblíková: Nevěděla jsem, co mamce říct. Objetí mluvilo za vše ROZHOVOR ZE SOČI ČTĚTE ZDE
Uspějí, nebo pojedou domů bez medaile? Čeští hokejisté hrají ve čtvrtfinále olympijského turnaje v Soči proti Američanům ON-LINE SLEDUJTE ZDE
Dnešním ziskem zlaté medaile v závodě smíšených štafet rozšířil norský biatlonista Ole Einar Björndalen svoji sbírku olympijských titulů na osm. Tím se posunul do čela tabulky nejúspěšnějších sportovců ze ZOH dle hodnoty medailí, když dorovnal svého krajana Björna Dählieho, který má stejný počet zlatých, celkem však o jednu medaili méně.
Medailové žně nekončí. Biatlonisté berou stříbro ze smíšené štafety VÍCE ZDE
Hokejový útočník Patrik Eliáš nastoupí ve čtvrtfinále proti USA ve třetím útoku s Voráčkem a Eratem, ze sestavy vypadl jiný forvard Palát.
Martina Sáblíková slaví na olympijských hrách v Soči na trati 5 000 metrů olympijské zlato. Stejně jako před čtyřmi lety ve Vancouveru ovládla česká rychlobruslařka nejdelší trať a získala v Rusku pro českou výpravu už sedmou medaili. VÍCE ZDE
ŽIVĚ: Češi bojují ve smíšené štafetě o další biatlonový úspěch ON-LINE SLEDUJTE ZDE
Bank znovu skončil těsně pod vrcholem: Je to super, ale zároveň hrůza ROZHOVOR ZE SOČI ČTĚTE ZDE
  • Ondřej Bank po druhé jízdě v obřím slalomu

    Ondřej Bank po druhé jízdě v obřím slalomu / Autor: Reuters

Na hodinu zastavil Ivan Bank lanovku, aby mohl sledovat nečekaně parádní představení svého syna Ondřeje v obřím slalomu na olympijských hrách v Soči. Český reprezentant nakonec senzační druhé místo po prvním kole neudržel, přesto na počest jeho pátého místa létaly ve Štědrákově Lhotě, kde ve dvou letech začínal lyžovat, do vzduchu špunty od šampaňského.
Američan Bode Miller už na olympijských hrách v Soči závodit nebude. Bronzový medailista ze superobřího slalomu si v dnešním obřím slalomu, v němž obsadil 20. místo, namohl operované levé koleno a v sobotním slalomu speciál už nenastoupí.
ŽIVĚ: Sáblíková obhajuje na pěti kilometrech olympijské zlato ON-LINE SLEDUJTE ZDE
Norská běžkyně na lyžích Marit Björgenová vyhrála s Ingvild Flugstad Östbergovou sprint dvojic klasickou technikou a má pátou zlatou olympijskou medaili v kariéře. S touto bilancí se mezi lyžařkami posunula před Larisu Lazutinovou na druhé místo historie. Vedoucí Rusku Ljubov Jegorovovou může překonat v sobotu v závodu na 30 km.
Ukrajinští sportovci nesmí z rozhodnutí Mezinárodního olympijského výboru (MOV) do závodů na olympijských hrách nastoupit s černými páskami, kterými by uctili památku nejméně 25 obětí úterních střetů mezi protivládními demonstranty a policií v Kyjevě.
Po pádu Razýma skončili čeští běžci ve finále týmového sprintu poslední.
Důstojné. Ester prohrála s vítězkou, chválil dceru zpěvák Ledecký VÍCE ZDE
ŽIVĚ: Razým s Jakšem běží o medaili ve finále týmového sprintu ON-LINE SLEDUJTE ZDE
Ondřej Bank opět nezvládl druhé kolo a medaile mu unikla i v obřím slalomu. Za stupni vítězů zaostal o 36 setin. Vyhrál americký favorit Ted Ligety. VÍCE ZDE
Čeští běžci na lyžích Martin Jakš a Aleš Razým si zajistili přímý postup do odpoledního finále týmového sprintu. Ve svém semifinále skončili druzí za silným Německem. Finále je na programu od 13:15. ON-LINE SLEDUJTE ZDE