Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Basketbalisté Miami si v ulicích opět užívali mistrovské oslavy

Sport

  9:00
MIAMI - Ulice Miami se po roce opět zaplnily odhadem 400 tisíc lidí, aby společně s basketbalisty oslavili titul šampionů NBA. Pondělní slavnostní jízda týmu kolem LeBrona Jamese v otevřeném autobusu přes Biscayne Boulevard okolo špalírů fanoušků a večerní party v jejich domovské American Airlines Areně završila další úspěšnou sezonu.

Mistrovské oslavy basketbalistů Miami Heat foto: Reuters

"Tohle je mimořádná banda," prohlásil trenér Erik Spoelstra. "Víte co? Tahle sezona začala před devíti měsíci cestou do Číny a pak jsme společně zažili tolik skvělých věcí... Uteklo to jako voda," dodal kouč staronových mistrů. "To je to, pro co jsem do Miami přišel - užít si všechnu tu parádu na konci sezony," dostával dav do varu James, jenž po finálové sérii se San Antoniem opět dostal cenu MVP pro nejužitečnějšího hráče.

Z autobusu zdravil fanoušky s doutníkem v puse. Mezi statisíci lidí v ulicích bylo možné spatřit policejní psy vycvičené na hledání bomb či drog. Po nedávném atentátu při maratonu v Bostonu vydalo město nařízení, že si lidé nesmějí vzít na oslavu batoh.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!