Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Basketbalistu Embiida kousnul lev, obešlo se to bez zranění

Sport

  13:51
PRETORIA/PRAHA - Basketbalista Philadelphie 76ers Joel Embiid se vypravil s dalšími basketbalisty NBA do Jihoafrické republiky, kde si v sobotu zahráli v charitativním utkání. Při té příležitosti procestoval kus země a podíval se i na safari. Tam se ovšem potkal se lvem.

Basketbalista Philadelphie 76ers Joel Embiid se potkal se lvem. foto: Reprofoto

Tedy se lvem. Vlastně šlo o mládě lva, které měl kamerunský rodák na klíně. Neškodné kočkování skončilo stiskem čelistí na basketbalistově ruce.

Embiid byl více překvapen silou malého lva, než že by utrpěl závažnou újmu. I přesto si ale trošku zakřičel. Naštěstí pro něj (a všechny fandy Philadelphie) incident bolel jen trochu, a Embiid se tak obešel bez nějakého zranění.

Možná by se malým lvem mohli inspirovat i obránci konkurenčních týmů NBA, kteří se tahouna Philadelphie snaží neúspěšně bránit.

Trojka draftu NBA v roce 2014 se při charitativním utkání oblékla do dresu týmu Afriky proti týmu Světa, a byla ústřední postavou svého týmu, kdy pro svůj tým získala celkem 23 bodů. Ale ani to nestačilo týmu Afriky k vítězství, protože nakonec podlehla 92:96.

Autoři:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...