Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Berdych: Komentátor na Nově? Buďte rádi, že mu nerozumíte

Sport

  15:13
PRAHA - Vypadl ve čtvrtfinále, přesto na Wimbledon nezanevřel. Tomáš Berdych vrchol nejslavnějšího grandslamu sledoval alespoň v televizi, nelíbilo se mu ale komentování pátečního programu na kanálech Novy (Nova Sport a Fanda), které jako jediné z českých televizí turnaj vysílaly.

Tomáš Berdych slaví postup do osmifinále Wimbledonu. foto: MAFRA - Michal Růžička

"Sleduji tenis na české stanici, co to komentuje za experta! Buďte rádi, že mu nerozumíte! Opravdový tenisový expert!" napsal Berdych v pátek na sociální síti Twitter.

Hlavním bodem programu byly ten den mužské semifinálové bitvy: Djokovič - Del Potro a Murray - Janowicz.

Předními tenisovými komentátory na Nově jsou Vojtěch Bidrman, Štěpán Sokol a Filip Šedivý. "Všechno to jsou zkušení komentátoři a my naopak máme pozitivní ohlasy. Musím před nimi smeknout, protože mají za sebou čtrnáctidenní maraton, leckdy komentovali osm i devět hodin denně," řekl serveru Lidovky.cz ředitel tematických kanálů Nova Sport a Fanda Marek Kindernay.

Negativní vlnu strhli komentátoři Novy naposledy poté, co vyšlo najevo, že hokej z olympijských her v Soči 2014 bude vysílat právě tato soukromá stanice, nikoliv tradičně veřejnoprávní České televize.

Anketa

Oznámkujte tenisové komentátory na kanálech televizní stanice Nova.

1 99
2 77
3 85
4 198
5 1667
Autor:

Arcon Personalservice GmbH
Instalatér do Německa

Arcon Personalservice GmbH

nabízený plat: 75 260 - 90 320 Kč