Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Potlučené pozadí i rozbitý obličej. Americké lyžařky zažívají v Aare krušné chvíle

Sport

  21:52
Aare / Praha - Velice nepříjemné památky na závod superobřího slalomu na mistrovství světa mají americké lyžařky Lindsey Vonnová a Laurenne Rossová. Ani jedna úterní závod nedokončila, obě v jeho průběhu upadly. Nicméně už ve středu se modřinami pochlubily na Instagramu.

Americká lyžařka Lindsey Vonnová a pozadí její reprezentační kolegyně Laurenne Rossové. foto: Instagram Lindsey Vonn

Vonnová plánuje po letošním mistrovství světa ukončit kariéru. Bohužel ve svém posledním super-G nezvládla úvodní pasáž a místo na lyžích letěla po sjezdovce na vlastním obličeji a břiše. Nakonec ale vzešla z celého karambolu nezraněná, jen si na obličeji odnesla menší památku.

Americká lyžařka Lindsey Vonnová se pochlubila modřinami po závodě v Aare.

„Teď mě bolí celé tělo, na obličeji mám modřiny,“ řekla Vonnová televizi ÖRF. „Bojovala jsem a snažila se dát do toho všechno, ale nefungovalo to. Hlava přesně ví, co má dělat, abych vyhrála, ale tělo už nespolupracuje,“ dodala sklesle lyžařka, jejíž kariéru poznamenaly problémy s koleny.

To její reprezentační kolegyně Laurenne Rossová nejprve přestála jedno zaváhání bez vážnější úhony, aby vzápětí drtivě trefila jednu z branek. Následoval bolestivý pád na zadní část těla, nicméně ani jí se nic závažnějšího nestalo. Tedy kromě pořádně vybarvených modřin, o které se s fanoušky podělila na Instagramu.

Jak ale glosovala Vonnová: „Jsem zvědava, na jaké barvy se naše modřiny změní zítra.“

Lindsey Vonnová po pádu do ochranné sítě.
Lindsey Vonnová po pádu s úsměvem na tváří dokázala, že je v pořádku.
Autor:

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.