Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Bouchardová: Šarapovová je podvodnice. Je špatně, že hraje a dostává divoké karty

Hodně emocí budí v posledních dnech a týdnech ruská tenistka Maria Šarapovová, která se ve středu vrátila ve Stuttgartu vítězně na kurty po patnáctiměsíčním trestu za doping. V rozhovoru pro TRT World se tenisové hvězdy otevřeně pustila Kanaďanka Eugenie Bouchardová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Y. Fetsyshkanyn

30. 4. 2017 2:16

Zdejší rudá smečka "Čechů" kydá hnůj na české tenistky Strýcou a Kvitovou a obhajuje podvodnici z Mosskovije. To fakt může existovat jen v Česku

0 0
možnosti

Y. Fetsyshkanyn

30. 4. 2017 2:17

Strýcovou

0 0
možnosti

29. 4. 2017 13:58

Podle Bouchardové, Radwaňské, Strýcové a spol. by potrestaný hráč nesměl obdržet divokou kartu a pokud by se ve svém sportu chtěl zařadit na původní úroveň, měl by hezky začít sbírat body opět od nejnižších přeborů a soutěží. Takže podle této logiky by se i takový potrestaný elitní fotbalista nebo hokejista NHL rovněž nesměl vrátit do své vrcholné soutěže, v níž před prohřeškem hrál, ale musel by se do ní znovu léta prokousávat od nejnižších soutěží - v Česku například od 3.b třídy nějakého okresního přeboru. Protože, Bouchardová, padni komu padni, že?

0 0
možnosti

28. 4. 2017 12:23

Jde o politikum.

Kritikům Šarapovové, a Bouchardové zvlášť:

Ví se, že Wada zakázala meldonium k 1. lednu 2016. Kdo zákaz nerespektoval, byl - viz Šarapovová - potrestán. A teď pozor! Jediný, kdo se zákazu masově a přitom oficiálně vysmál a meldonium odmítl považovat za doping, byla věhlasná kanadsko-americká NHL ze země slečny Bouchardové. Právě v ní ovšem bylo meldonium ve velkém konzumováno. Nikdo se tím netajil, roky ho v ní brali všichni. Protože to ale přecejen vypadalo blbě, nakonec vedení NHL na zákaz přistoupilo, ovšem až od začátku letošní sezony 2016/2017. Ta začala 16. října 2016. Tedy ještě celých deset měsíců z hlediska čistoty a morálky sportu NHL svět podváděla, soupeři jejích hráčů na MS atd. nastupovali proti zdrogovaným takésportovcům - a WADě, hokejovým svazům či organizátorům turnajů to přitom nevadilo. - Kdo chce znát podrobnosti této v Čechách utajené aféry, ať si dá do vyhledávačů třeba heslo Meldonium v NHL. Najde tam dost odkazů (a faktů!) v angličtině i v č

0 0
možnosti

28. 4. 2017 8:35

Také si myslím, že by se jí volné karty dávat neměly, ale hráčky, které to kritizují, mohly udělat něco mnohem účinnějšího, prostě se z toho turnaje odhlásit, bylo by to účinnější...

0 0
možnosti

27. 4. 2017 22:23

Větší atrakce jsou větší peníze. Takže si to pořadatelé s WTA vždycky okecají. Pár hráček bude držkovat, tím se přitáhne další pozornost a to je vše.

0 0
možnosti

E. Pistolero

27. 4. 2017 20:09

Kvitová bere prášky na astma, to je doping jako prase.

Serena Williamsová oxykodon, hydromorfon, prednison, prednisolon a methylprednisolon. Venus prednison, prednisolon, triamcinolon aformoterol. Bilesová methylfenidat(psychstimulátor) amfetamin/dextroamfetamin. Elena Delle Donneová amfetamin a hydrokortizon. Holt pro holkyz USA platí jiná pravidla.

0 0
možnosti

28. 4. 2017 12:30

Přesně napsáno. Olympijská vítězka - Američanka - v gymnastice, tedy ve sportu, kde mimořádně záleží na postřehu a reakci, legálně bere (s požehnáním lékařů) léky zvyšující právě postřeh, reakci a psychickou odolnost. A to před očima WADy, respektive s jejím souhlasem. Holt není doping jako doping, že, WADA?

0 0
možnosti

27. 4. 2017 17:17

Obecně má každý hříšník po odpykání trestu dostat možnost svého začlenění, v tomto případě tedy hrát tenis. Divokou kartu jí pořadatelé turnajů dávají rádi, protože jim přiláká více diváků a pozornosti médií. Navíc hraje dobrý tenis, některé ženy jsou v porovnání s muži mizerné hráčky.

Lidská závist je rozšířená vlastnost. Ty peníze co vyhraje Šarapovová jednoduše nevyhraje některá z jejích kritiček.

0 0
možnosti

27. 4. 2017 17:19

u dopingu se ma ke vsem pristupovat stejne, a mozna spise naopak, pokud dopuje "hvezda", tak na tu byt prisnejsi, jelikoz ji vsichni sleduji, je pro hodne deti vzorem.

0 0
možnosti

27. 4. 2017 17:02

Priznala sa, že brala meldónium, ale aj tak sa po nej vozia. Keby zapierala, ukázalo sa, že meldónium sa dlho vylučuje, určite by zostala nepostrestaná.

Prečo ten dešpekt, že sa nezmenila a pod.? Okrem toho trest si odpykala, je potrebné vymyslieť nejaké pokračovanie treatu (žiadne divoké karty a pod.)?

Súčasne Šarapovovú ťažko označiť za nejaký produkt ruského dopingu, tu išlo o individuálny prehrešok. Nepamätám sa, že by voči HOCIKOMU inému individuálnemu hriešnikovi bolo vedených toľko negatívnych výziev, ako proti nej (Bouchardová, Wozniacka, Radwanska, Cibulková, Kvitová, Strýcová, hádam som uviedol dosť).

0 0
možnosti

27. 4. 2017 17:18

1) ona se nepriznala k dopingu, ona rekla ze ho brala protoze je strasne nemocna - to pobavio asi vsechny.

2) emoce budi i to zkraceni trestu o 9 mesicu, k tomu si pricti, ze prvnich nekolik mesicu by stejne nehrala kvuli zraneni, takze to nebyl zadny trest. A vzpomen si treba na Kordu, dostal 2 roky a nikdo se s nim nebavil.

3) davat dopingove hrisnici divokou kartu ? To je chucpe.

0 0
možnosti

J. Nový

27. 4. 2017 16:44

"Je to podvodník a nemyslím si, že podvodník v jakémkoliv sportu by měl mít možnost hrát znovu

.

No tak to je slovo do pranice. Pokud bude u někoho zjištěn doping, elektromotorek v kole a já nevím, co se ve sportu ještě používá, tak aby ten sportovec musel skončit doživotně? Jen aby se ti Bouchardová jednou nevrátilo jako bumerang.

0 0
možnosti

V. Getz

27. 4. 2017 16:10

Když jim to tak vadí,tak ať tam nehrají.

0 0
možnosti