130 let

Genie Bouchardová dobu volna využila focením. | foto: Instagram.

Bouchardová se na tenis po zranění těšila, pauzu ale využila k focení plavkových modelů

Sport
  •   11:31
Paříž - Tenistka Eugenie Bouchardová se vrátila do světa profesionálního sportu. Pětadvacetiletá hráčka chyběla na kurtech přes dva měsíce. Mezitím sice nezahálela, nafotila několik sérií plavkových sérií pro módní časopisy, ale na tiskové konferenci přiznala, že se zpět do tenisového světa těšila.

Tenisová kráska šokuje odvážným prohlášením. ‚Zlatý rok. Budu vidět víc na kurtu než v plavkách‘

A co jí při životě bez tenisu chybělo nejvíce? „Vystupování před lidmi. Scházel mi ten pohled na všechny ty lidi venku, jejich projevy a hlasité povzbuzování. Tohle nezažiju nikde jinde na světě,“ podotkla Kanaďanka.

„Na druhé straně je ale nejtěžší součástí našeho povolání to nekonečné cestování. Takže když jsem byla zraněná, tak jsem byla ráda, že na jednom místě můžu setrvat po delší dobu,“ usmála se Bouchardová.

Eugenie Bouchardová.
Bouchardová u moře.

FOTO: Kvitová si zahrála na modelku, Bouchardová šokovala odvážnými kousky

V prvním kole French Open prohrála 2:6, 2:6 s Ukrajinkou Tsurenkovou, takže se svým výkonem pochopitelně spokojená nebyla. „Myslím si, že mě dnes zradil servis. Dlouho jsem jej nepoužívala, nehrála jsem. Cítím, že v mém servisu chybí určitá konzistentnost. Navíc jsem byla trochu vystrašená, neboť jsem ve druhém setu ucítila to dříve zraněné místo,“ dodala.

Autor: Lidovky.cz