130 let
Boxer Carl Frampton sleduje cizí zápas.

Boxer Carl Frampton sleduje cizí zápas. | foto: Reuters

Boxer se zlobí na Ryanair: Zdražili jste fandům letenky, styďte se

Sport
  •   17:47
BELFAST/PRAHA - Boxera Carla Framptona čeká 22. prosince souboj o titul organizace IBF v muší váze proti Joshi Warringtonovi. Severoirský boxer má početnou fanouškovskou základnu, která hodlala zamířit na jeho duel do Manchesteru. Jaké bylo ale jejich překvapení, když byly jejich letenky zrušeny a dány zpět do prodeje za trochu jinou cenu.

Frampton se k celé situaci vyjádřil na Twitteru. „Byl jsem informován, že lidem, kteří si zaplatili letenky na můj boj ještě předtím, než byl oznámen, byly letenky zrušeny, byly jim vráceny peníze a poté byly lety dány zpět do prodeje za více než dvojnásobnou cenu. Ryanaire, jste hanební a měli byste se stydět,“ napsal.

10.října 2018 v 12:27, příspěvek archivován: 10.října 2018 v 16:48

I've been informed that people who booked to come to my fight before it was officially announced have had their flights cancelled, refunded the money and then the flights have been put back on sale at more than double the price. @Ryanair you are disgraceful and should be ashamed

Na to mu irská letecká společnost odpověděla. „Byl jste špatně informován Carle. Žádným letům nebyla zdvojnásobena cena. Ve skutečnosti můžete letět z Belfastu do Manchesteru 21. prosince za 9,99 liber, případně 22. prosince za 28,55 libry,“ píše Ryanair.

10.října 2018 v 13:48, příspěvek archivován: 10.října 2018 v 16:48

@RealCFrampton You've been misinformed Carl. No flights were 'doubled' in price. In fact, you can fly from Belfast to Manchester on 21 Dec for just £9.99 or on 22 Dec for just £28.55 https://t.co/FDAySCEh51

Fandové ale stojí za svým boxerem. „Jasně, 9,99 liber na cestu tam, ale miluji to, že jste nezmínili cenu za cestu zpátky. Ostudné,“ vzkazuje příznivec Paddy, který ke komentáři přiložil cenu za zpáteční let ve výši 130 liber.

„Nevěřím jim. Takže jsem šťastná, že jsem si zaplatila více za let se společností, na kterou se mohu spolehnout. Opravdu nechápu, proč si u nich lidé kupují letenky,“ dodala fanynka Jane.

Je nutné dodat, že utkání se odehraje v sobotu 22., přičemž 23. prosince je poslední neděle před vánočními svátky, což je jasný signál pro letecké společnosti, aby zvýšily ceny. Nyní za to zaplatí i příznivci Carla Framptona.

Autor: