Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Brankář Čech je po operaci lebeční kosti

Brankář Chelsea Petr Čech utrpěl v sobotním utkání anglické ligy v Readingu zlomeninu lebeční kosti. Ještě v noci se podrobil operaci. Dobu rekonvalescence zatím nelze určit, uvedl klub na své internetové stránce. Čecha kopl do hlavy Stephen Hunt, který se v první minutě utkání sám řítil na branku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

fred

17. 10. 2006 3:15
V Anglii bych hrat nedoporucoval

ja mluvim jenom s amaterskymi sportovci z GB - vetsinou rugby. Jedine co je zajima jak nekoho vyradit, zmrzacit, zlamat kosti.. Jejich 'fanousci' jsou postrachem Evropy. Davno jsou doby kdy kazdy Anglicky sportsman byl getleman.

Tez se divim proc brankari nenosi lehkou prilbu - kop do hlavy mohou dostat i od vlastnich hracu.

0 0
možnosti

Markus z Göteborgu

17. 10. 2006 0:29
Bylo to svinstvo a musi se reagovat, cesi normalne nereaguji

Dobry Vecer ! Vypadalo to v televizy hodne spatne !!, Steven Hunt chtel Petra zranit 110%, nejsme slepi !! Duofam ze negdo v Chelsea nebo ceskym fotbalovym svazu se vo to postara, musi se reagovat. At si prohlidnou obrazky a videa !!. Ceskej fotbal prisel aspon na 6 mesicu vo Nr1 World keeper, mozna na dile. (Cech se bude bat, a psychologicky na dluhou dobu nebude stejnej Petr zak ho zname v brance).

Normalni ceska reakce je ze se nic nestane Rv, co je velka chyba. Musi se jit na poradnej Protiutok (!!) proti (odpustmne Zastranym) kretenu Steven Hunt, a musi se o to postarat Ceskomoravska fotbalova associace jako ochranu Petrovi Cechu a jinech cesky top-quality fotbalistu !!   >-

Markus, lekar Svedsko

http://lidovky.zpravy.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A061015_123900_ln_sport_znk&reakce=10896945" target="_blank" rel="nofollow">reagovat

0 0
možnosti

mirek

16. 10. 2006 20:14
stejna sprostarna

jako onen zakrok na Jagra-je tohle jeste sport?

0 0
možnosti

Marek z Göteborgu

17. 10. 2006 0:24
Re: stejna sprostarna

Dobry Vecer !

Vypadalo to v televizy hodne spatne !!, Steven Hunt chtel Petra zranit 110%, nejsme slepi !!

Duofam ze negdo v Chelsea nebo ceskym fotbalovym svazu se vo to postara, musi se reagovat. At si prohlidnou obrazky a videa !!. Ceskej fotbal prisel aspon na 6 mesicu vo Nr1 World keeper, mozna na dile. (Cech se bude bat, a psychologicky na dluhou dobu nebude stejnej Petr zak ho zname v brance).

Normalni ceska reakce je ze se nic nestane Rv, co je velka chyba. Musi se jit na poradnej Protiutok (!!) proti (odpustmne Zastranym) kretenu Steven Hunt, a musi se o to postarat Ceskomoravska fotbalova associace jako ochranu Petrovi Cechu a jinech cesky top-quality fotbalistu !!   >-

Markus, lekar Svedsko

0 0
možnosti

zdokumentováno

16. 10. 2006 16:33
S tím srůstem

se tímto omlouvám. Nezdálo se mi to, když jsem to psal, a chvíli jsem nad tím váhal. Byla to ústní informace z druhé ruky, zprostředkovaně, ale s razítkem od lékaře.

Je samozřejmě jen dobře, že srůst bude držet líp.

Tím "zdokumentováno" míním, že narozdíl od většiny úrazů při sportu zde budou velmi pravděpodobně k dispozici videozáznamy.

0 0
možnosti

zdokumentováno

15. 10. 2006 23:03
Hunt jistě lehce vysvětlí, že pro něj je takřka nemožné strefit se, kam chce.

Nebylo to sice smrtelné zranění, ale jen o vlásek. Srůst lebeční kosti už není tak pevný, jako původní kost. Jde tedy o trvalé následky. Náhoda, nenáhoda, je to na trestní oznámení, a i když nedostane desetiletý distanc od fotbalové ligy, měl by být regulérně zavřený minimálně za ublížení na zdraví z nedbalosti.

0 0
možnosti

mart

16. 10. 2006 13:32
Re: Hunt jistě lehce vysvětlí, že pro něj je takřka nemožné strefit se, kam chce.

To s tim srustem lebecni kosti, nebo lebecnich kosti, mas odkad? Je to samozrejme nesmysl - zlomenina lebecni kosti (az na vyjimky) nabizi lepsi kvalitu kosti(z fyzikalniho pohledu) nez original. Problemem je ale pripadne zraneni mozku, mozkovych plen, a pokud ma clovek hodne velkou smulu , pak i mozkovych cev. Jinak asi souhlas - trvale nasledky jsou nejen mozne, ba docela pravdepodobne. Jeste to pochopitelne bude mit dalsi nasledky i pro klub- to ze Cech nebude moci hrat prijde Chelsea na pekne penize. Trestni oznameni za ublizeni na zdravi - v anglii ABH, v tomto pripade asi dokonce GBH, by asi bylo vice nez pripadne. Troufam si rici, ze na tom legalni tym londyckeho klubu uz pracuje. Bylo by docela hezke, kdyby sel pan Hunt za takovou sprostarnu sedet.zdravi mart.

0 0
možnosti

Daniela

15. 10. 2006 21:59
1!

Jsou jisté konečné hranice. Sudí to sice neodpískal, ale to neznamená, že se Hunt smíchem obhájí i před soudem. Nebýt okamžité brilantní lékařské péče, měl by na krku obvinění z vraždy.

0 0
možnosti