Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Češi se udrželi ve Světové skupině

Čeští tenisté budou i příští rok hrát Světovou skupinu Davisova poháru. K záchraně jim pomohl úspěch v baráži se Švýcarskem, které na domácí půdě porazili 3:2. Třetí bod v pražské Sazka Areně dnes získal Radek Štěpánek, který v rozhodující dvouhře porazil Stanislase Wawrinku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alex

24. 9. 2007 7:41
Ve světové skupině se udržel tým Štěpánek, Berdych .... Co to má společného s českou republikou to nevím...

Ve světové skupině se udržel tým Štěpánek, Berdych .... Co to má společného s českou republikou to nevím... Nebo to je záležitost ČR proto, že tam očumoval Topolánek?

0 0
možnosti

slon75

24. 9. 2007 13:26
Re: Ve světové skupině se udržel tým Štěpánek, Berdych .... Co to má společného s českou republikou to nevím...

Podívej se na význam slova reprezentace a zkus si odpovědět, proč se používá pro sportovní klání.

Tebe samozřejmě nereprezentovali, ty by ses takovými "nulami" zastupovat nenechal.

0 0
možnosti

škatule

23. 9. 2007 22:41
Češi v tenise

Nádherný zážitek i u bedny. Co ti kluci dokážou / na obou stranách /, klobouk dolů...Ani nemají potřebu svádět svoje chyby na novináře.;)

Tak nějak si nedovedu představit, že finále dokáže soupeřit s podobným bojem o udržení, pak si říkám čeho, když se baráž hraje ve stylu konečných kol lecjakého grandslamu.

No a Federrer je kapitola sama o sobě, v tom nejlepším možném případě, po všech těch předchozích amerických hvězdách. I když  / nejen / nenasytný světový tenisový byznys požírá jednu hvězdu za druhou.  

0 0
možnosti

Adam

23. 9. 2007 21:51
Take děkuji

Mel jsem tu cest videt tento dvojzapas primo v Arene a opravdu to patri k vrcholnym zazitkum, ktere jsem letos zazil. Mockrat dekuji za predvedenou hru obou Panu tenistu , tedy Rogera Federera a Tomase Berdycha, kteri hrali excelentni tenis, ktery bavi divaky...a zuvlaste pak Radkovi Stepankovi za jeho srdnatost a jeho velke srdicko, ktere bije za Ceskou republiku.....dnes jsem byl zase velmi hrdy, ze jsem Cech...a za to patri velky dik nasi reprezentaci: takze Kluciii mockrat Vam dekujeme a drzime palce v dalsich zapasech vasi kariery!!!!!

0 0
možnosti

Bath

23. 9. 2007 19:37
gratuluji a děkuji za skvělý zážitek

0 0
možnosti