Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Česko se v pondělí rozloučí s Věrou Čáslavskou. Přímý přenos z Národního divadla odvysílá ČT

Pohřeb v úzkém rodinném kruhu měla sedminásobná olympijská vítězka Věra Čáslavská už ve čtvrtek, sportovní veřejnost a přátelé se s ní rozloučí v pondělí dopoledne v Národním divadle. Zhruba hodinové představení v přímém přenosu České televize bez účasti veřejnosti by mělo být oslavou jedné z nejznámějších sportovkyň tuzemské historie, moderovat jej bude Marek Eben.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Řezníček

11. 9. 2016 16:30

Loučit se s tou, co podporovala otcovraha? To snad ne!!!

0 0
možnosti

Předseda MOV Bach se nám pěkně vybarvuje. Zbaběle ustoupi Rusku ohledně dopingu, pak se omluvil ze zahájení Paralympijských her - což mi přijde vyložně skandální - zejména, když zdůvodnění bylo, že musí být na soukromé osavě v Německu! Jenže hned vzápětí se ukázalo, jak píše BBC, že nepřijel proto, že brazilská policie má důkazy, že byl osobně zapleten do kšeftování s lístky, a chce ho vyslýchat. Údajně existuje korespondence, kterou instruoval toho nyní vazebně stíhaného sedmdesátníka, jak má schéma fungovat.

I německý tisk ho nazývá Putinovým pudlem a nejúspěšnější německý diskař všech dob se vyjádřil, že se stydí, že je Bach Němec.

Paní Čáslavská si myslela, že je to její mladší kamarád. Férový člověk. Je dobře, že Putinova pudlíka, zbabělce a člověka podezřelého z účasti na podvodech , nebude na rozloučení s ní. Byla by to potupa všemu, za čím stála a co představovala.

0 0
možnosti

J. Řezníček

11. 9. 2016 16:31

Nejvíce dopují tvé američtí přátel.

0 0
možnosti