Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Chovanec se vrátil do Sparty

Jozef Chovanec se vrací do klubu svého srdce. Fotbalový internacionál a bývalý reprezentační kouč se stal novým prezidentem Sparty Praha.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

xaver

23. 1. 2006 21:24
Získal misr. titul
Vy novináři jste fakt hovada, protože si zapomněl dodat, že tam byl s ním i velmi "populární" Ivánek, který na jaře režíroval maškarádu 14 vítězství a jedné remízi. Opravdu záslužný čin Chovance. Jděte s tou bolševickou Spartou doprd....!!!!!!!!!! Než psát takový žvásty to radši nechte bílé místo v novinách.
0 0
možnosti

Jan

23. 1. 2006 20:53
Chovanec se vrátil do Sparty? Měl bych mnohem zajímavější sportovní KRIMINÁLNÍ causy, ale o těch se v českých masmédiích nedozvíme ani slovo! Viz: SAZKA, její estébácký ředitel Aleš Hušák, ČSTV, Atlanta Save, komunistický velkokapitalista soudruh Mar
Chovanec se vrátil do Sparty? Měl bych mnohem zajímavější sportovní KRIMINÁLNÍ causy, ale o těch se v českých masmédiích nedozvíme ani slovo! Viz:
SAZKA, její estébácký ředitel Aleš Hušák, ČSTV, Atlanta Save, komunistický velkokapitalista soudruh Martin Ulčák a jejich kriminální rudé impérium!
0 0
možnosti

Bedřich

23. 1. 2006 18:06
Chavanec-výborně,ale co Křetínský
Chovanec je dobrý nápad,ale jestli mu zbohatlík Křetínský do práce bude strkat nos,tak bude Sparta stále tam kde ji nechceme a to je v p......
0 0
možnosti