Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

David Beckham si chce zahrát na horolezce

Sport

  16:30
LONDÝN - Fotbalová ikona a módní sexsymbol chce přispět svou troškou do mlýna a v rámci charitativní akce uvažuje o výstupu na Kilimandžáro. Zda se tam nechá vyvézt privátním vrtulníkem či opravdu využije pouze síly svého vlastního těla je zatím záhadou.

David Beckham foto: AFP

Anglická fotbalová hvězda David Beckham prý plánuje výstup na nejvyšší horu Afriky Kilimandžáro. Zdolání 5895 metrů vysokého
vrcholu podle listu The Sun slíbil frontmanovi irské kapely U2 Bono Voxovi, který záložníka Los Angeles Galaxy požádal o pomoc při charitativní akci pro UNICEF.

Podle deníku nejprve Beckham chvíli váhal, protože se ve velké výšce necítí příliš dobře, ale frontman U2 ho nakonec přesvědčil. Ještě není přesně stanoveno datum, kdy expedice s Beckhamem a slavným zpěvákem vyrazí na cestu, protože je nejprve nutné vyřešit všechny náležitosti pojistky bývalého kapitána anglické reprezentace.

Beckham by nemusel být jediným fotbalistou v expedici. Osmačtyřicetiletý Bono Vox údajně přemlouvá i brankáře West Hamu United Roberta Greena.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!