Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Djokovič přiznal, že po pozitivním testu dělal rozhovor: Chyba úsudku, nechtěl jsem zklamat novináře

Novak Djokovič se poprvé veřejně vyjádřil ke své aktuální kauze, v níž stále čelí hrozbě deportace z Austrálie. Srbský tenista chtěl ujasnit, jak to bylo s jeho cestovními dokumenty a pozitivním testem na covid, díky kterému obdržel výjimku z povinného očkování. Dodatečné informace poskytl australské vládě, což znamená, že verdikt v případu, který trvá už týden, padne nejdříve ve čtvrtek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

Víte jak snadno si opatříte test. Nevěřím darebákovi ani slovo a nesouhlasil bych s jeho účastí. Normálního člověka by už dávno vykopli.

3 0
možnosti
Foto

Uz to zase jen okecava a jasne ze uplnou pravdu nerekne. Ono je mi to jedno kde byl a nebyl, ale nemam rad, kdyz se nekdo krouti jako cerv. :-(

3 0
možnosti
MV

Akorát to nemá vztah k jeho startu na AO. Má negativní test? Má. Je zdravý? Je. Prodělal nemoc? Prodělal. Je tedy reálným rizikem pro Austrálii? Není... a to je podstatné, zbytek je jen hledání pomyslného klacku za každou cenu. Toto je typická ukázka státní šikany aplikovaná ad absurdum. Připomínám, že toto naprosté a důsledné aplikování práva a pravidel a vyhlášek může dopadnout na kohokoliv a v podstatě mu tak znemožnit normální život. I na Vás. Proto bychom měli být ostražití bez ohledu na (anti)sympatie k Novakovi.

1 3
možnosti