Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Dostal tě tlouštík, pošťuchuje Fury konkurenta Joshuu před vzájemných soubojem

Sport

  12:27
Londýn - Kdo je absolutní vládce těžké váhy? To bychom měli zjistit už letos. Do boxerského ringu totiž vstoupí zároveň Anthony Joshua a Tyson Fury. No a jak bývá zvykem, oba zmiňovaní už začínají s pošťuchováním ve velkém předstihu. „Dostal jsi ktfo od tlouštíka,“ popíchl Fury svého krajana.

Anthony Joshua. foto: Reuters

Celému světu je dobře znám, a to nejen pro své boxerské schopnosti, ale také díky své neuvěřitelné postavě. Anthony Joshua připomíná dokonalého sportovce, jehož tělo tvoří snad jen vyrýsované svaly. S tím se jednatřicetiletý Joshua rád chlubí, a tak vyvěsil svou fotku na Twitter. Na populární sociální síti sdílel fotografii svého těla společně s popiskem: „Moderní, skvělý zápasník musí být schopný konkurovat v každé době.“

Tyson Fury po výhře nad Deontayem Wilderem.
Tyson Fury slaví své 30. vítězství kariéry.

Na příspěvek majitele titulů WBA, WBO, IBF a IBO však rychle reagoval jeho největší konkurent. Tyson Fury si v pichlavé odpovědi vzpomněl na to, jak jeho krajan padl v roce 2019 s Andym Ruizem Jr. Právě americký boxer se totiž postavou, jakou má Joshua, opravdu pyšnit nemůže, spíše naopak.

„Skvělý? Můj bože. Dostal jsi ktfo od tlouštíka, který se připravoval jen tři týdny. Ale na fotkách vypadáš fakt skvěle, to musím uznat,“ šťouchl si Fury.

Na komentář dvaatřicetiletého rodáka z Wythenshawe už Joshua nereagoval. Jisté však je, že souboj obou boxerů, pokud k němu navzdory situaci ve světě opravdu dojde, bude více než pikantní. Datum jejich střetnutí zatím známý není, podle dostupných informací by se ale mohlo kvůli koronavirovým opatřením a podmínkám bojovat na Blízkém východě. Další zprávy říkají, že si oba tábory domluvily na rok 2021 dokonce dvě střetnutí.

Kdy dát dětem první kapesné a kolik?
Kdy dát dětem první kapesné a kolik?

Kdy je vhodný čas dávat dětem kapesné a v jaké výši? To jsou otázky, které řeší snad každý rodič. Univerzální odpověď však neexistuje. Je ale...