130 let

Tenhle je pravý. | foto: ČTK

Dvojník Erikssona ošálil mexický klub

Sport
  •   8:48
MEXIKO - O pořádný rozruch se v Mexiku postaral dvojník reprezentačního trenéra Svena-Görana Erikssona. Britský komik Derek Williams nejprve zfalšoval svazové dokumenty a na jejich základě se pod záminkou výběru fotbalistů pro národní tým nechal provést po stadionu klubu Universidad Nacional.


Když se o podvodníkovi dozvěděl mexický fotbalový svaz, okamžitě varoval ostatní kluby. "Pravý Eriksson je momentálně v USA a ten, kdo se za něj vydává, je pouze jeho dvojník. Taková show postrádá jakýkoli respekt," citoval server BBC prohlášení svazu.
   

"Musím říct, že jsem byl velmi překvapen," řekl trenér Universidadu Ricardo Ferretti, který falešného kouče po stadionu prováděl. "Řekl mi, že se přijel podívat na pár našich hráčů, které by rád pozval do reprezentace a já mu uvěřil," dodal.
   

Williams však neošálil jen trenéra. Po stadionu ho spolu s koučem provázely dvě krásky, se kterými poté zapózoval fotografům a dokonce rozdal několik rozhovorů novinářům. Někdejší trenér Anglie Eriksson byl jmenován do funkce mexického trenéra v červenci po odvolání od fotbalistů Manchesteru City.¨

Autor: ČTK