Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Sport

Bývalý hokejista Eliáš se stal obětí zločinu. Zloděj se mu vloupal do domu a ukradl kolo za 100 tisíc

Patrik Eliáš přišel o své kolo foto: instagram.com/patrikeliasofficial/

Praha - Bývalý český hokejista a bronzový medailista z olympijských her v Turíně se stal obětí zločinu. Patrik Eliáš přišel o drahé kolo a za jeho nalezení nabízí odměnu.
  20:22

V New Jersey, kde strávil většinu své vrcholné kariéry, překonal celou řadu rekordů a milníků, úspěchy pak přinášel i do národního týmu. Kromě vděčných fanoušků se ale také dočkal jednoho zloděje. 

„Prosím o pomoc, toto kolo Trek Supercaliber 9.8. VČ:  Wtu178ct0128p mně bylo odcizené ve středu z domu! Za jakoukoliv informaci, která povede k nalezení ODMĚNA!“ napsal Eliáš na svém Twitteru. 

Zloděj prý přišel do jeho domu ve středu před osmou ranní a z podzemní garáže odnesl právě toto kolo. Ač sám Eliáš říká, že jde spíš o princip než kolo, byl okraden o poměrně cenou věc. Tento typ se totiž prodává za více než 100 tisíc korun. 

Prosim o pomoc , toto kolo Trek Supercaliber 9.8 VČ: Wtu178ct0128p me bylo odcizene ve stredu z domu! Za Jakoukoliv informaci ktera povede k nalezeni ODMENA! This mountain bike was stolen from my home on Wednesday for any information leading up to finding tia bike will be reward. Thanks @trekbikes_czsk

5. září 2020 v 11:38, příspěvek archivován: 5. září 2020 v 20:12

Celou věc sice šetří i policie a Eliáš zloděje natočeného má, přesto žádá o pomoc každého, kdo by mohl dané kolo zahlédnout. 

Pylová sezóna: Jak poznat alergii u svých dětí?
Pylová sezóna: Jak poznat alergii u svých dětí?

Alergie je nepřiměřená reakce imunitního systému na běžné, obecně neškodné látky v okolním prostředí. Taková látka, která vyvolává alergickou...