Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Postup je fantastický úspěch, shodují se tenisoví experti

Za obrovský úspěch a skvělou šanci sáhnout si znovu na salátovou mísu označili odborníci postup tenistů do finále Davisova poháru. Češi vyhráli semifinále v Argentině a v listopadu doma vyzvou Španělsko.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J. Farmačka

16. 9. 2012 21:20
Kteří experti nepochopili, že postup je mimořádná

klika, vzniklá odstoupením nejlepšího hráče soupeře? Jinak jsme si neškrtli. Navíc se

ukzauje, že už nemáme ani druhého hráče na uhrání bodu a ani kvalitního náhradníka. Nominace Mináře byla nehorázná hloupost a ostuda. Věčný neúspěšný kvalifikant není ani perspektivní, takže to mohl klidně odehrát dorostenec Veselý. Čím si bude Kaderka vytahovat triko další rok je mi záhadou. Už zůstal jen Berdych a ten je labilní a nejistý v každém utkání s kýmkoliv.

0 0
možnosti
JV

J. Vargulič

17. 9. 2012 7:27
Re: Kteří experti nepochopili, že postup je mimořádná

Po každém úspěchu se dá prsknout slinou - nepřející a jedovatou..To samozřejmě všichni vědí, že jsme měli kliku, ale ta nám pomohla proto, že jsme měli i patřičnou výkonnost a situaci jsme využili..Samozřejmě je jasné, že pozice se bude těžko obhajovat, ale důležité je, že byla dosažena..Po vzepětí přichází pád, tak je to ve sportu..Je možné, že za dva tři roky budeme hlavně v mužích paběrkovat, ale teď jsme nahoře a příznivci tenisu si to rádi vychutnají a nebudou plivat kole sebe..

0 0
možnosti