Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Famózní rok dostal ošklivou tečku. Proč čeští tenisté neuspěli na US Open?

Rok 2019, který co do množství bodů ovládají české tenistky, si na US Open zasloužil lepší grandslamovou tečku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

4. 9. 2019 1:49

No, pokud Karolína Plíšková chce vyhrát nějaký GrandSlam - co kdyby hergot ZKUSILA běhat !?!

0 0
možnosti

A. Stiess

3. 9. 2019 12:26

To jsou zase kecy pisálka Šindeláře, "experta" na všechno. Plíšková vypadla v osmifinále, stejně jako další holky z TOP-3, Osaka a Barty. Navíc Karolína poskočilo o jednu příčku výše a v podstatě si zajistila Turnaj mistryň.

Ale podle Šindeláře je to ošklivá tečka. Výkony Muchové a Bouzkové, také nevidím jako špatnou tečku, naopak jako trvalý vzestup žebříčkem, který jim zajistí přímé nominace na turnaje. ... a napsat, že umístění v TOP-5 není sláva, může jenom de6il pane Orlíku. V kolika sportech jsou Češi/Češky v top-pětce.

0 0
možnosti

J. Orlík

3. 9. 2019 10:03

No, tak třeba taková Karolína Plíšková. Podstatné pro umístění na žebříčku WTA jsou především výsledky na Grandslamových turnajích. Na AO sice byla v SF, ovšem pak už to tak slavné nebylo. Na to, že osciluje mezi TOP2-5, to není žádná sláva. Na RG jen mezi 32, ve Wimbledonu mezi 16. Člověk by očekával, že hráčka, která strávila celou sezonu v TOP5, se na turnajích velké čtyřky dostane dál. To jsou body, které ji chybí k tomu, aby se dostala zase na úplný vrchol. Vítězství v sedmistovkových turnajích jsou, samozřejmě, taky skvělá, ale chtělo by to zabodovat kapku víc právě na grandslamech.

0 0
možnosti