Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Fanoušci AC Milán 'vychovávají' Ronaldinha. Vyvedli ho z diskotéky

Sport

  14:39
MILÁN - Fanoušci AC Milán se starají o dobro svého klubu za každé situace. Podle italského deníku Gazzetta dello Sport potkala skupina příznivců na diskotéce v centru města brazilského fotbalistu Ronaldinha.

Usměvavý Ronaldinho. foto: AFP

Místo žádostí o podpis a společnou fotografii ale donutili bývalého nejlepšího hráče světa podnik opustit, aby byl připravený na příští trénink.

Mistr světa z roku 2002 před novou sezonou prostřednictvím šéfa týmu Silvia Berlusconiho slíbil, že se bude i v soukromí chovat profesionálně a že se postupně vrátí do své někdejší kondice i formy. Brazilský útočník nejvíce zářil mezi lety 2004 a 2006, kdy v dresu Barcelony získal dvakrát španělský titul a jedno prvenství v Lize mistrů. V prosinci 2005 také zvítězil v anketě Zlatý míč.

Jenže z vrcholu následoval strmý pád. Následné nevýrazné výkony, které podle kuloárních informací způsoboval především hráčův bujarý noční život, ho před rokem odvály do AC Milán. V Itálii nejprve Ronaldinho patřil do základní sestavy, i z ní ale postupně vypadl.

Autor: