Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Fotbalisté Liberce museli v noci ven z hořícího hotelu

Sport

  21:10
ILUSTRAČNÍ FOTO - Soustředění fotbalistů Liberce v rakouském Seefeldu narušil noční požár v hotelu. Zaměstnanci hotelu začali vyhánět hosty včetně hráčů Slovanu z pokojů krátce po páteční půlnoci.

Ilustrační foto foto: HZS Libereckého krajeReprofoto

Soustředění fotbalistů Liberce v rakouském Seefeldu narušil noční požár v hotelu. Zaměstnanci hotelu začali vyhánět hosty včetně hráčů Slovanu z pokojů krátce po páteční půlnoci. Podle klubového webu se hasičům podařilo dostat požár pod kontrolu rychle a kolem druhé hodiny ranní se všichni dostali zpět. Někteří hráči však museli dostat nové pokoje.

Svěřencům kouče Ladislav Škorpila noční incident znepříjemnil přípravu na dnešní zápas s Anderlechtem, kterému večer podlehli 1:3.

"Bylo to hrozné, oheň dosahoval až na střechu. Mysleli jsme si, že celý hotel shoří a my přijdeme o všechny naše věci," řekl serveru tn.cz obránce Miroslav Holeňák. Nejhůře dopadl pokoj asistenta trenéra Milana Veselého, kterému v koupelně popraskalo žárem sklo.

Oheň zničil i místnost, kde měli liberečtí maséři lékárnu a masážní stůl. "Asi metr od toho, kde plameny vznikly, byl hlavní uzávěr plynu. Všechno mohlo dopadnout mnohem hůř," uvedl útočník Jan Nezmar.

Autor:

FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika
FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika

Monika Pavlíčková (35 let) je maminkou dvou dcer, sedmileté Terezy a čtyřleté Laury, a zároveň také manažerkou obchodního týmu společnosti ABF,...