Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Geniální, nebo hloupé? V Torontu mají třímetrový basketbalový bankomat

Sport

  15:15
TORONTO - Už o tomto víkendu se v kanadském Torontu uskuteční letošní utkání hvězd basketbalové NBA. A stejně jako v případě Super Bowlu, či All Star Game NHL, i pro tuto akci se snaží vymýšlet hráči, pořadatelé a sponzoři všelijaké speciality.

Basketbalový bankomat. foto: Twitter

Zatímco na kousky nejlepších basketbalistů planety si budeme muset ještě počkat, kreativci sponzorů už své umění předvádějí. Jednoznačně největší pozornost pak poutá třímetrový bankomat montrealské finanční skupiny BMO.

„Hvězdy NBA přicházejí,“ stojí na bankomatu, který je umístění v hale torontské pobočky BMO. „Myslím, že je to velmi chytrý tah,“ vysvětlil zámořským reportérům zástupce banky Rachim Khan, kteří poukázali, že s výběrem by měli problém i basketbalové hvězdy.

Mimochodem, ani samotná výška není náhodná. 3 metry (10 stop) odpovídá totiž vzdálenosti mezi palubovkou a obroučkou basketbalového koše.

Pravdou ale je, že i když bankomat přitáhl velkou pozornost místních i turistů, v komentářích pod články tento nápad diskutující příliš nechválí, spíše naopak. „Nejhloupější věc, co jsem kdy viděl,“ je ještě jeden z těch mírnějších názorů. Co si myslíte vy?

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!