Úterý 29. listopadu 2022, svátek má Zina
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidovky.cz

Diskuse k článku

Gól můžete vsítít aniž byste trefili branku

Jestliže také patříte ke kritikům českých rozhodčích, podívejte se na neskutečný kiks jejich anglických kolegů ve víkendovém utkání mezi Watfordem a Readingem. Zápas skončil 2:2, hosté však k vedoucí brance přišli nepochopitelnou chybou rozhodčích. Čárový arbitr mával praporkem, aby signalizoval další rohový kop, hlavní jeho signalizaci pochopil jako vstřelený gól. Unfair se zachovali také hráči hostí, kteří ač sami věděli, že branka dosažena nebyla, na chybu neupozornili. Utkání se nakonec nebude ani opakovat, přestože s tím souhlasili oba týmy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

koumacek

GOL

Krasny gol o co tem pisalkum jde? :P  

0/0
24.9.2008 21:46

XZ

OK

Dobrýýýýýýýýýý:-(

0/0
24.9.2008 0:08