Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Plivl nám do tváře, zlobí se golfisté na kolegu Šebrleho

Sport

  13:58
PRAHA - Víc než golfový potenciál se teď u Romana Šebrleho řeší jeho chování na hřištích. V květnu, kdy poprvé bývalý desetibojař startoval na profesionálním turnaji v Brně, v rozporu s amatérským statusem nosil na svém oblečení reklamu. A když o víkendu hrál na mezinárodním mistrovství ČR na rány v Mladé Boleslavi, po 2. kole se rozhodl skončit a odjel do Mstětic na profesionální turnaj Czech PGA.

Roman Šebrle jako golfista. foto: ČTK

Neuvěřitelné a nepochopitelné gesto narušilo šampionát, znělo v golfových kruzích. Olympionik Roman Šebrle plivl do tváře všem účastníkům, zlobili se hráči.

On sám však cítil spokojenost a na svůj facebook napsal: "A je splněno... Další runda pod 70 a nový HCP +0.2. Nula pokořena, letošní cíl předčasně splněn."

Disciplinární komise České golfové federace už proto po druhém Šebrleho excesu obdržela podněty k prošetření jeho chování a o verdiktu komise bude federace informovat.

Šebrle se do golfu naplno vrhl v letošní sezoně s cílem stát se špičkovým hráčem. "Jsem zvyklý dávat si ty nejvyšší cíle, ale vyprávět o olympijských medailích nebudu," ujistil bývalý atlet.

Autor:

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.